Ara
Gümüşhane
Kapalı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Duyuru Çalışma hayatında milli seferberlik programı başlıyor

Çalışma hayatında milli seferberlik programı başlıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ve bakanlık bürokratları, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında Perşembe günü Gümüşhane’de bazı programlara katılacak.

431
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan ve bakanlık  bürokratları, ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında Perşembe günü Gümüşhane’de bazı programlara katılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’dan kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında bakanlık bürokratları ile birlikte Gümüşhane’ye gelecek olan Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Gümüşhane’de işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelecek. SGK ve İşkur İl Müdürlüklerine ziyaretlerde bulunacak.

Gümüşhane programı kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlara da ziyaretlerde bulunacak olan Yıldırımhan, ziyaret kapsamında gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunlarını dinleyecek, görüş ve önerileri alacak, ziyaretler kapsamında ev ziyaretlerinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Ziyaretlere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ın yanısıra, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Şeref Kazancı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Pınar Bıçakçıoğlu, Daire Başkanları Fazlı Küçük ve Mustafa Sümbül katılacaklar.

Yıldırımhan ve heyetinin katılacağı “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” toplantısında işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacak.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik İl Ziyaret Programı
16.02.2016 Perşembe
14:30-15:30 Gümüşhane İŞKUR ve SGK İl Müdürlüğü Ziyaret


17/02/2017 Cuma günü
16:00-18:00 Emekli ve sigortalı ev ziyaretleri


18.02.2016 Cumartesi
08:30-10:30 işyeri ziyaretleri
10.30-11.00 Basın Toplantısı (SGK İl Müdürlüğü Binası)
11.00-13.00 Toplantı ( Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Başkan ve Yardımcıları, işçi sendikalarının il yöneticilerinden başkan ve yardımcısı)
13.00-14.00 İşçilerle yemek (Toplum yararına program ve iş başı eğitim programı ile işe yerleştirilen, açık işe yerleştirilen  ve engelli işçilerden oluşan toplam işçi grubu ile gerçekleştirilecektir.)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *