Ara
Gümüşhane
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7381 %0.03
50,2767 %0.17
5.999,67 % 0,61
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane 62 konuta 275 müracaat

62 konuta 275 müracaat

Gümüşhane Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında Çamlıca Mahallesinde yapılan 2+1 alt gelir grubu konutlara müracaatlar sona erdi.

1024
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığında Çamlıca Mahallesinde yapılan 2+1 alt gelir grubu konutlara müracaatlar sona erdi.

Alınan bilgilere göre 2+1 nitelikli 62 adet konut için 18 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında 275 kişi müracaat etti.

Kura çekimi 9 Kasım tarihinde saat 11.00'da Gümüşhane Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek etkinlikle yapılacak konutlara müracaat eden 16 kişinin kendisi ve eşinin tapu kayıtları ve TOKİ'den daha önce daire almış olması nedeniyle başvuruları kabul edilmedi.

Daire fiyatlarının 156 bin 134 liradan başladığı ve 172 bin 900 TL'ye kadar yükseldiği 2+1 konutlarda en fazla vade 180 ay olarak belirlenirken en düşük taksit 762,32 TL, en yüksek taksit 845,29 TL olarak belirlendi.

Öte yandan 90 adet 1+1 ve 338 adet 3+1 konutlaraçok fazla talep olmadığı için kura yapılmayacağı ve başvuru sırasına göre satışların gerçekleşeceği öğrenildi.

Yorumlar
Y
Yavuz 7 yıl önce
Bizimle dalgamı geçiyorlar acaba iki gün önce 62konut şimdide 43 Allah'a havale ediyorum
BEĞENME
0
CEVAPLA