Ağar Gitti, Yavuzyılmaz Geldi

Gümüşhane İl Sağlık Müdürü olarak Şubat 2015 tarihinden beri görev yapan Dr. Mustafa Ağar’ın yerine Aydın İli Halk Sağlığı İl Müdürü olarak görev yapan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz getirildi.

Ağar Gitti, Yavuzyılmaz Geldi

Gümüşhane İl Sağlık Müdürü olarak Şubat 2015 tarihinden beri görev yapan Dr. Mustafa Ağar’ın yerine Aydın İli Halk Sağlığı İl Müdürü olarak görev yapan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz getirildi.

30 Haziran itibari ile görev süresi sona eren Dr. Mustafa Ağar Şanlıurfa Merkez Toplum Sağlığı Merkezinde ki görevine dönerken yerine Trabzon Vakfıkebirli olan ve yaklaşık 6 ay önce Aydın Halk Sağlığı Müdürü olarak atanan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz geldi.

Aydın Halk Sağlığı Müdürü iken Gümüşhane’ye atanan ve Ağar’dan boşalan koltuğa Pazartesi günü oturması beklenen Yavuzyılmaz’ın eşinin de Doktor olduğu öğrenildi.

Gümüşhane’de göreve başlayan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Aydın’da severek görev yaptım. Çalıştığım süre boyunca herkesle uyumlu ve güzel bir çalışma dönem geçirdim. Bizim ayrılışımızda bir memnuniyetsizlik veya sıkıntı söz konusu değildi. Benim daha önce yönetimden bir talebim olmuştu. Trabzon’a yakın Rize ve Samsun arasında boşluk olursa orada aileme yakın görev yapma talebinde bulunmuştum. Gümüşhane’de ihtiyaç olunca yönetim bizim talebimizi dikkate aldı. 30 Haziran’da Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandım. Aydın’da bütün kurumlarla ve çalışanlarla gayet uyumlu şekilde çalıştık. Güzel bir çalışma ortamımız vardı. Benim için de sürpriz oldu. Ben bu kadar erken beklemiyordum. Aydın’da göreve yaptığım ve birlikte çalışmış olduğum herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Kimdir

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Vakfıkebir de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Vakfıkebir de tamamladı. 2001 yılında KTÜ Tıp Fakültesinden mezun oldu. Rize ve Ankara da çalıştıktan sonra 2004 yılında Trabzon SSK Hastanesi Acil serviste görevine devam etti. 2009 yılında Düzköy ilçesi Çal beldesinde aile hekimliği yaptı. 2010 yılında Düzköy ilçe hastanesine kurucu başhekim oldu. 2012 yılında Akçaabat ilçe sağlık müdürlüğünde kurucu müdür olarak görev yaptı. 2014 yılında ise Ortahisar İlçesi ilçe sağlık müdürlüğüne kurucu müdür olarak atandı. 08 Aralık 2016 tarihinde de Aydın iline Halk Sağlığı İl Müdürü olarak görev yapan Yavuzyılmaz Dr. Mustafa Ağar’ın yerine Gümüşhane İl Müdürlüğüne getirildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Yavuzyılmaz; Trabzon SSK voleybol takımında, idmanocağı spor kulübünde yönetici ve voleybol şube sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Trabzon İlinde yapılan birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev yapmış olup, okul sporları federasyonu sağlık kurulu üyesi ve dünya şampiyonu olan Erdoğdu Lisesinin Guatemala da kafile doktorluğunu yaptı.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER