Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8221 %0.19
50,2327 %0.02
5.954,18 % -0,02
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Atakan'ın ailesinden Rektör Zeybek’e ziyaret

Atakan'ın ailesinden Rektör Zeybek’e ziyaret

Gümüşhane’de 13 Haziran 2017 tarihinde yurduna giderken dağ yamacından düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun ailesi, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'i makamında ziyaret etti.

561
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’de 13 Haziran 2017 tarihinde yurduna giderken dağ yamacından düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren Gümüşhane Üniversitesi Gıda Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun ailesi, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'i makamında ziyaret etti.

Olay günü ve sonrasında kendilerine gösterdikleri ilgiden ve yardımlardan dolayı Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e teşekkür etmek için makamında ziyaret eden anne Berrin ve baba Ahmet Öztürkmenoğlu, acılarının halen ilk günkü gibi taze olduğunu belirterek, "Bizimle birlikte acımızı paylaşan ve bizlere daima yardımlarını esirgemeyen Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Rektör Zeybek de ailenin kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Atakan, bizim sadece öğrencimiz değil; bir evladımızdı. Dolayısıyla onun hayatını kaybetmesi üniversite camiası olarak bizleri derinden üzdü. Bundan sonra da bu tür olayların yaşanmaması için bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Ailesinin yaşadığı acıyı biz de halen yaşamaktayız. Bizleri ziyaret eden baba Ahmet ve anne Berrin Öztürkmenoğlu'na teşekkür ediyorum. Onlar, bize Atakan'ın emanet ettiği ailesidir. Üniversite camiası olarak kendilerine daima kapımız açıktır” diye konuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *