Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8148 %0.19
50,1838 %-0.03
5.959,53 % 0,07
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane ATV ile gezmek isteyen yaşlı adam kaza yaptı

ATV ile gezmek isteyen yaşlı adam kaza yaptı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde ATV motoruyla gezmek isteyen yaşlı adam aracının kontrolden çıkması sonucu 30 metre yuvarlanarak ağır yaralandı.

277
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde ATV motoruyla gezmek isteyen yaşlı adam aracının kontrolden çıkması sonucu 30 metre yuvarlanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 77 yaşındaki Ali Sarı, İstanbul’dan 25 gün önce geldiği ilçeye bağlı Yurt köyünde izolasyon süresi tamamladıktan sonra gezmek için ATV motoruna bindi.

Köyün aşağı mahalle kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle aracının kontrolünü kaybeden Sarı, yoldan çıkarak yaklaşık 30 metre boyunca yuvarlandı ve kafasını kayalara vurdu.

Kafatasında kırıkları olan ve ağır yaralanan Sarı, görgü tanıkları tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine oradan da ileri tetkik ve tedavi için Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Köyde tek başına yaşadığı ve çocuklarının il dışında olduğu öğrenilen Sarı’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *