Başkan Başer Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, partisinin 17-19 Mayıs tarihlerinde belediye başkanlarının katılımıyla Kızılcahamam'da düzenlediği kampın ardından Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Başer Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

MHP'li 218 belediye başkanının katıldığı kampın ardından beraberinde Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ile başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı, Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ı, Siyasi İşler, Parlamento ve Yürütme İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’yı makamlarında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Yönetimi’nin her zaman Gümüşhane’nin yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu ifade eden Başkan Başer, “Genel Başkanımızın elini öpüp, hayır duasını aldık. Gümüşhane’mizin genel durumu ile alakalı bilgi verip, yine Gümüşhane ile ilgili taleplerimizi arz ettik. İnşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık ve kendisini Gümüşhane’ye davet ettik. Sayın Genel Başkanımız davetimize olumlu bakarak en yakın zamanda Gümüşhane’ye geleceğini ifade ederek Gümüşhane’nin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtip tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti. Şahsıma ve heyetimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Genel Başkan Yardımcıları ile de Gümüşhane’nin genel durumu ile alakalı istişarelerde bulunduklarını belirten Başer, “Genel Başkan Yardımcılarımıza da, şehrimizin sorunları hakkında bilgi verip destek istedik. Kendileri de desteklerinin her daim yanımızda olduğunu ifade ettiler, kendilerine şahsım ve heyetimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vedat Soner Başer’in Genel Başkan Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarının ziyaretinde ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Söğütlü Belediye Başkanı İsa Koç ve Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut yer aldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER