Bu kez de hasta yatan çocukları sevindirdiler

Gümüşhane Üniversitesinde okuyan öğrenciler ‘İyilik Hareketi’ projesi kapsamında Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Bu kez de hasta yatan çocukları sevindirdiler

Gümüşhane Üniversitesinde okuyan öğrenciler ‘İyilik Hareketi’ projesi kapsamında Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Son günlerde Gümüşhane kamuoyunda sık sık gündeme gelen ve yaptıkları sosyal projelerle topluma adeta örnek olan, yardımseverliğin hala genlerde var olduğunu ispat eden gençler birbirinden anlamlı ve insana dokunan projelerine devam ediyor.

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Görevlisi Altan Fatih Topaloğlu’nun koordinatörlüğünde gerçekleşen proje kervanında öğrenciler bu kez çocukları sevindirmek için Gümüşhane Devlet Hastanesini seçti.

İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2.sınıf öğrencileri Zeynep Korkmaz ve Serap Gündoğdu da bu bağlamda Gümüşhane Devler Hastanesi çocuk servisinde yatan ve hastanenin sıkıcı ortamında bunalan çocukları bir nebze olsun sevindirmek için kendi harçlıkları ve arkadaşlarından topladıkları paralarla aldıkları kitap, balon ve oyuncakları servisleri gezerek çocuklara dağıttı.

Minik çocukların ablalarının verdiği hediyeler karşısında şaşkınlıkları ve sevinçleri gözlerinden okunurken, ebeveynleri de bu duyarlı davranışları için genç üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Öğrencilerden Zeynep Korkmaz, çocukların kalplerine dokunmak için kitap ve oyuncak hediye ettiklerini belirterek, çocukların sevinçlerine ortak olmanın kendilerine apayrı bir güzellik yaşattığını söyledi.

İlk kez sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarını ve bundan sonra bu tür projelerde sürekli bulunmak istediklerini ifade eden Korkmaz, oyuncak dağıtımı sırasında hasta ziyaretinde denk geldikleri Belediye Başkanı Ercan Çimen’in de projelerini çok beğendiğini ve kendilerini tebrik ettiğini kaydetti.

Korkmaz, toplam 67 değişik kitap, balon, toka, boyama kitabı, oyuncak, okuma kitabı ve zeka oyunlarını çocuklara dağıttıklarını ve çocukların hediyelerini aldığında gördükleri o gözleri ve tebessümü hayatları boyunca unutmayacaklarını da sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER