Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Gümüşhane’de 3 saatte 6 alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu

Gümüşhane’de 3 saatte 6 alkollü sürücünün ehliyetine el konuldu

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde 8 ayrı noktada yaptıkları alkollü sürücü uygulamasında 3 saatte 6 alkollü araç kullanan sürücünün ehliyetine el koydu, 1 aracı trafikten men etti.

736
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde 8 ayrı noktada yaptıkları alkollü sürücü uygulamasında 3 saatte 6 alkollü araç kullanan sürücünün ehliyetine el koydu, 1 aracı trafikten men etti.

Alkol kullanımına bağlı olarak meydana gelen trafik kazalarının en aza indirilmesi, denetim faaliyetleri yoluyla sürücüler üzerinde yakalanma duygusunun artırılması amacıyla Gümüşhane’de polis ve jandarma trafik ekiplerinden oluşan karma ekipler ile birlikte “Türkiye Trafik Güvenliği Denetimi” uygulaması etkin bir şekilde devam ediyor.


Karayollarındaki trafik kazalarına etken kural ihlallerinin önlenerek, sürücü ve yolcularda trafik güvenliği bilincinin yaygınlaştırılması, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkartılması hedeflenen uygulama ve denetimler hakkında açıklama yapan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, dün gece 22.00-01.00 saatleri arasında il genelinde 8 noktada 12 ekip ve 23 personel ile alkol etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik uygulama yapıldığını söyledi.

Yapılan denetim sonucunda 345 araç ve sürücüsünün kontrol edildiğini kaydeden Karataş, “6 sürücünün alkollü araç kullanmaktan dolayı sürücü belgesine el konuldu, 29 sürücüye ilgili maddelerden ceza işlem uygulandığı ve bir araç trafikten men edildi. Vatandaşlarımızın can güvenliği birinci önceliğimiz. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araç ve sürücüleri üzerine denetimler etkin ve sürekli bir şekilde devam edecek” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *