Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu

Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu

Gümüşhane’nin ilk kadın kooperatiflerinden Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, girişimci kadınlara yönelik eğitim programı düzenledi.

718
Gösterim

Gümüşeller Restoranın toplantı salonunda gerçekleştirilen programda Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi, Eğitim Uzmanı Cüneyt Örkmez tarafından “Kadın Girişimciliği ve Kooperatifçiliğinde Yol Haritaları” konuları anlatıldı.

Eğitim programına kooperatif başkan ve üyeleri, yerel işletme sahibi girişimci kadınlar ve iş kurmak isteyen girişimci adayları katıldı.  

Türkiye’nin birçok şehrinde gerçekleştirilen ve kooperatifler ve kadın işletmelerine yol gösteren, sürdürülebilir kooperatifler ve yerel işletmelerin kurulmasını ve gelişmesini ve kadın istihdamının artırılmasını amaçlayan programının Gümüşhane’de gerçekleşmesi için örnek bir kadın dayanışması gerçekleştirildi. 

Program boyunca Yerel Kalkınma için Kadın Girişimciliği (Sürdürülebilir İş Modelleri - Kooperatfiçilik ve İşletmecilik), Yerel ve Kırsal İş Fikirleri (Başarılı Örnekler), Ürün Geliştirme, Üretim Planlama (Ne Üretelim Ne Satalım?), Değer Önerisi Tasarımı ve Müşteri Odaklılık Yönetim ve Verimlilik Becerileri, Kurumsal İç İletişim ve Pazarlama İletişimi, Kişisel, Kurumsal İmaj ve Temsil, Kooperatifler ve Yerel İşletmelerde İş Döngüsü, Gümüşhane için ticarileşebilir fırsatlar ve markalaşma, yaratıcılık ve yenilikçilik ile değer yaratma yollarının keşfi, ekip çalışmasında performansı artıran uygulamalar, dünyada başarılı yerel işletmeler ve kooperatifler, değişimi tutuşturan başarı hikayeleri, maliyet, fiyatlandırma ve karlılık yeni pazar bulma, iş planlama, ölçme ve değerlendirme konuları etkili öğrenme yöntemleri kullanılarak eğitim uzmanı Cüneyt Örkmez tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

Konrad Adenauer Stıftung (KAS) Türkiye Temsilciliği tarafından da desteklenen ve 5 gün süren program keyifle ve ilgiyle takip edilirken program sonunda eğitimi başarıyla tamamlayan 30 kadın katılımcıya Vali Yardımcısı Bahar Kaya’nın katıldığı törenle sertifikaları teslim edildi.

Gümüşeller Kadın Kooperatifi Başkanı Yüksel Kandemir, bu eğitimin Gümüşhane’de gerçekleşmesinin kadın emeği için bir dönüm noktası olacağını ifade ederek etkinliğe katılan ve destek verenlere teşekkür etti. 

Etkinliğin sonunda Vali Yardımcısı Bahar Kaya ve Kooperatif Başkanı Yüksel Kandemir ile denetim kurulu başkanı Duygu Sena Kurt ve eğitimci Cüneyt Örkmez’e plaket takdim edildi.

Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 1
1 / 6
Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 2
2 / 6
Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 3
3 / 6
Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 4
4 / 6
Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 5
5 / 6
Gümüşhaneli kadınlar girişimcilik ve kooperatifçilik için eğitimde birlik oldu 6
6 / 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *