Ara
Gümüşhane
Açık
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7381 %0.03
50,2767 %0.17
5.999,67 % 0,61
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane İşte bayram tatilinde nöbetçi fırın ve lokantalar

İşte bayram tatilinde nöbetçi fırın ve lokantalar

Gümüşhane Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşları ekmek ve yemek ihtiyaçlarını gidermesi için Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren nöbetçi lokanta ve fırınlara tebligat yaptı.

1757
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşları ekmek ve yemek ihtiyaçlarını gidermesi için Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren nöbetçi lokanta ve fırınlara tebligat yaptı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından tüm lokanta ve fırınlara gönderilen listeye göre nöbetçi olan işletmeler anılan gün 06.00 ve 21.00 saatleri arasında işletmelerini açık tutmak zorunda.

Listeye göre 25 Haziran Pazar günü Karadeniz 2, Zengin Yeni Fatih 3, Tuncerler, Bağlarbaşı Fatih 1, Karabulut, Karşıyaka fırınları, 26 Haziran Pazartesi günü Zigana, Kardeşler, Karaca, Gümüş, Altınoluk, 27 Haziran Salı günü Zengin Yeni Fatih 2, Bereket, Yeni Gümüş 1, Yeni Başar, Karadeniz, Karaca ve Merkez Karaca fırınları nöbetçi.

Lokantalardan ise 25 Haziran'da Sıla, Otogar, Lale, Pasha, Takıles, Hassel, Osmanbaba, İlkbal, 26 Haziran Pazartesi günü H.Usta, Otogar, Sevenin Yeri, Pazaryeri, Şelale Pide, 27 Haziran Salı günü Lezzet et köfte 1, Lale, Ocakbaşı, Anadolu, Şehzade, Kuruzadem lokanktaları açık tutulacak.

İsteyen esnaf nöbetçi olmadığı gün de işletmesini açık tutabilecek.,

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *