Kelkit’te bıçaklı saldırı: 1 ölü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki bir kahvehanede çıkan kavgada göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan 3 çocuk babası Alparslan Yıldırım (47) kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kelkit’te bıçaklı saldırı: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Aydın Doğan Caddesi üzerindeki kahvehanede biriyle kavga eden A.P.D, bir süre sonra eline aldığı bıçakla tekrar kahvehaneye girmek istedi.

Kapının kilitli olması üzerine camını kırarak kilidi açmak isteyen A.P.D’ye engel olmak isteyen Alpaslan Yıldırım ise o esnada A.P.D’nin elinden göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından Yıldırım, Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı. Kalbine yakın noktadan aldığı 2 bıçak darbesi nedeniyle birkaç kez kalbi duran Yıldırım, sevk edildiği Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeden kaçan A.P.D. ise Kelkit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmayla bugün sabah saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Adli tahkikatın başlatıldığı olayda hayatını kaybeden 3 çocuk babası Alparslan Yıldırım ise 6 Mayıs günü Kelkit Küçük Camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet doğan
ahmet doğan - 2 hafta Önce

Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Değer miyidi sebep her ne olursa olsun, bir anlık öfkeyle 3 çocuk babasız kalmış...

SIRADAKİ HABER