Ara
Gümüşhane
Açık
0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Köse'de Aynı Yerde İkinci Kaza: 1 Yaralı

Köse'de Aynı Yerde İkinci Kaza: 1 Yaralı

Gümüşhane’nin Köse ilçesiyle Bayburt ili arasındaki karayolunda aynı yerde 5 saat sonra meydana gelen ikinci trafik kazasında da 1 kişi yaralandı.

994
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin Köse ilçesiyle Bayburt ili arasındaki karayolunda aynı yerde 5 saat sonra meydana gelen ikinci trafik kazasında da 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 13.00 sıralarında Bayburt’tan Köse istikametine giden Harun Günaydın (34) yönetimindeki 61 FL 630 plakalı otomobil, Salyazı köyü yakınlarında yapım çalışmaları devam eden virajda kontrolden çıkarak takla attı.

Sabah saatlerinde yeni düğün yapıp Köse’de ki işine dönmek üzere yolan çıkan Acil Tıp Teknisyeni Ümit Narmanlı’nın kaza yaptığı aracın yanına yuvarlanan aracın sürücüsü Günaydın yaralı olarak 112 Acil Servis ambulansıyla önce Köse İlçe Hastanesine, ardından da Kelkit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

ANLAMSIZ VİRAJ ÖLÜM VİRAJINA DÖNDÜ

Yöre sakinleri, bu yıl 5, bugün ise ikinci kazanın olduğu bölgede bulunan virajın yoldaki yapım çalışmaları ve mucurlu olması nedeniyle kazalara sebep olduğu, dümdüz ovada anlamsızca yapılan virajın ölüm virajına döndüğünü söyledi.

Vatandaşlar, yapım sonrası temizlenmeyen yolda bu yıl 5. kez kaza meydana geldiğini dile getirerek, Köse-Bayburt yolunu yapan firmanın duyarsızlığından ve Karayollarının ilgisizliğinden şikayetçi oldu.
Yorumlar
a
alemci 11 yıl önce
ak partinin en zaaf noktası işi ihale ediyor parayı veriyor ama devletin birtane denetcisi gitip kontrol etmiyor adamlar kafalarına göre takılıyor ortaya çıkan işte mezmelelik iki yıl sonra dökülüyor hadi bir ihale daha tadilat tamirat milletin paraları ve milli servet heba oluyor.
BEĞENME
0
CEVAPLA