Kurban derileri Yunus Emre için toplanacak

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, SMA hastası 5,5 aylık Yunus Emre Kaçan için “Haydi Gümüşhane el ele verelim Yunus Emre’ye umut olalım” sloganıyla geliri kampanyaya bağışlanmak üzere kurban derilerini toplayacak.

Kurban derileri Yunus Emre için toplanacak

Ölümcül kas hastalığı olarak bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Gümüşhaneli 5,5 aylık Yunus Emre Kaçan’ın tedavi masraflarında kullanılmak üzere il genelinde kurban derisi toplayacak olan Ülkü Ocakları, elde edilen gelirin tamamını Valilik izniyle açılan hesaplara aktaracak.

Geçtiğimiz günlerde Valilik onayı alan yardım kampanyası kapsamında Kurban Bayramı’nda kesilecek tüm kurbanların derisine talip olduklarını ifade eden Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, “Yunus Emre Kaçan hepimizin evladı. Sağduyulu tüm hemşehrilerimizin yanı sıra Gümüşhaneli olmayan birçok yardımsever vatandaşımız da evladımız için seferber olmuş durumda. Malum bu hastalığın ilacı da tedavisi de çok pahalı. Yapılan yardımlar yetmeyebilir. Biz de Gümüşhane Ülkü Ocakları olarak hafta sonu başlayacak mübarek Kurban Bayramı’nda kesilecek kurbanların derilerini gönüllü olarak toplamaya ve toplanacak derilerin satışından elde edilecek tüm gelirin Yunus Emre Kaçan kardeşimizin tedavisinde kullanılmak üzere hesabına yatırma kararı aldık. Tüm hemşehrilerimizden bu kampanyaya destek olmasını arzu ediyorum. Kurban derilerimiz Yunus Emre Kaçan’a nefes olsun” dedi.

“Haydi Gümüşhane el ele verelim Yunus Emre’ye umut olalım”

“Yunus Emre için hepimiz umut olabiliriz” diyerek herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet eden Alp, “Gümüşhane’de yaşayan büyükleri olarak ona destek olmamız gerekiyor. Ülkü Ocaklı büyükleri olarak kurban derisi toplayacağız. Oradan elde edeceğimiz gelirin tamamını Yunus Emre için açılan hesaba aktaracağız. Hep beraber yapacağımız bir kampanya olacak. Gümüşhane halkından destek bekliyoruz. Haydi Gümüşhane el ele verelim Yunus Emre’ye umut olalım” ifadelerini kullandı.

Alp, bayram süresince vatandaşların kurban derilerini teslim etmeleri için aşağıda bulunan görevli isim ve telefon numaralarına ulaşmalarının yeterli olacağını ifade etti.

Sadık Coşkun – 0536 356 72 39
Onur Ateş – 0530 397 30 29
İbrahim Aydın – 0553 131 69 70

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2022, 01:31

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER