Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Pelit'ten Terör Kınaması

Pelit'ten Terör Kınaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, önceki gece Şırnak’ın Cudi Dağında çıkan çatışmada şehit olan 6 özel harekat polisi için başsağlığı diledi.

570
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, önceki gece Şırnak’ın Cudi Dağında çıkan çatışmada şehit olan 6 özel harekat polisi için başsağlığı diledi.

Cudi dağında yapılan bu hain saldırının kardeşliğimizi tahrip etmeye, ülkenin huzur ve istikrarını bozmaya yönelik olduğunu fakat hedeflerine ulaşamayacaklarını ifade eden Pelit, açıklamasında, “Tüm insanlık dışı saldırılar ne polisimize ne askerlerimizi asla ve asla yıldıramayacak. Kanımız aksa da canımız gitse de üç beş çapulcuya teslim olmayacağımız çok iyi bilmelidirler. Bu hain saldırılar ne ilk nede son bulacaktır.” dedi.

AK Parti iktidarının BDP ve PKK’ya gösterilen hoşgörü sevdasından vazgeçmesinin isteyen Pelit, ‘terörle müzakere edilemez, terörle mücadele edilir’ tespitinde bulundu.

Çapulcuların Habur gümrük kapısından nasıl geçtiklerini unutmadıklarını ifade eden Pelit, “Sen teröre hoş görerek sırtlarını sıvazlar isen bunlar azarlar. Bu terörün hali, terörle mücadelenin değil, terörle müzakere etmenin sonucudur. Çapulcuların hain saldırısını şiddetle, nefretle kınar; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışırken şehit olan 6 Polisimize Cumhuriyet Halk Partisi adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Emniyet Mensuplarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.”
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *