Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Rabia bebek uçak ambulansla Samsun’a gitti

Rabia bebek uçak ambulansla Samsun’a gitti

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde zatürre tedavisi gören 2 aylık Rabia bebek, solunum sıkıntısı yaşayınca uçak ambulans ile Samsun’a sevk edildi.

456
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Gümüşkoza Gazetesi
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde zatürre tedavisi gören 2 aylık Rabia bebek, solunum sıkıntısı yaşayınca uçak ambulans ile Samsun’a sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Kelkit Devlet Hastanesinde bir haftadır tedavi gören Rabia bebek, solunum sıkıntısı başlayınca ileri tetkik ve tedavi için çocuk yoğun bakım ünitesi olan bir merkeze sevkine karar verdi.

112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda en yakın Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi çocuk yoğun bakım ünitesinde yer bulununca bebeğin sağlıklı ve ivedi bir şekilde nakledilmesi için Sağlık Bakanlığı hava operasyon merkeziyle görüşülerek uçak ambulans talebi yapıldı.

Rabia bebek Kelkit Devlet Hastanesinden Erzincan havaalanına kadar ambulansla, oradan da uçak ambulansla Samsun’a nakledildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *