ŞİDEF’ten kadın kooperatifine hibe desteği

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF), ilçede kurulan Şiran Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifine makine alımına yönelik hibe desteği sağladı.

ŞİDEF’ten kadın kooperatifine hibe desteği

Gümüşhane’nin yüz akı sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ŞİDEF farkını yine göstererek ilçelerinde kurulan ilk kadın kooperatifine destek sağladı.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde 20 Ağustos 2021 tarihinde kuruluşunu tamamlayan Şiran Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifine destek çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadın Hizmetleri Birimi Koordinasyonunda Şiran İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle destek toplantısı düzenlendi.

Kadın kooperatifini temsilen bir ortağı ve Şiran Dernekler Federasyonu’nun (ŞİDEF) Kadın Politikaları Başkanı Necla Gündoğan’ın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleşen toplantıda kadın kooperatifinin pazarlama, üretim, makine ihtiyacı gibi konularda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonucunda ŞİDEF Kadın Politikaları Başkanı Gündoğan’ın desteğiyle ŞİDEF tarafından kadın kooperatifine makine alımına yönelik hibe desteği sağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER