Siyaset akademisi başlıyor

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve önemli konuşmacıların katılacağı 4 haftalık ‘Siyaset Akademisi’ programı başlıyor.

Siyaset akademisi başlıyor

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve önemli konuşmacıların katılacağı 4 haftalık ‘Siyaset Akademisi’ programı başlıyor.

Gümüşhane Belediyesi ve Gümüşhane Üniversitesinde 4 hafta boyunca sürecek Siyaset Akademisi programına konuşmacı olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili ve TBMM 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı, Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Coşkun Topal konuşmacı olarak katılacak.

MTTB Gümüşhane İl Başkanı Hilmi Tunahan Mansız, gençlere yönelik akademik eğitim programlarının devam edeceğini belirterek, gençleri her zaman eğitim ve kültür alanlarında desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

MTTB Gümüşhane Eğitim Komisyonu Başkanı Mehmet Akif Eğerci de programı başarıyla bitiren katılımcılara sertifikalarının 20 Nisan'da gerçekleştirilecek törenle takdim edileceğini ifade etti.

15 Mart tarihinde Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Coşkun Topal’ın konuşmacı olarak katılacağı programa 9 Nisan perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili, TBMM 27.Başkanı İsmail Kahraman, 18 Nisan cumartesi günü Belediye Başkanı Ercan Çemen, 20 Nisan pazartesi günü de MTTB Genel Başkanı, Kayseri Milletvekili, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel katılacak.

Akademiye son başvuru tarihi olarak 14 Mart tarihi belirlenirken konuyla ilgilenenler 0 507 884 86 11 numaralı telefonu arayabilir.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2020, 17:05

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER