Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Temsilcilerimiz haftayı boş geçti

Temsilcilerimiz haftayı boş geçti

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor Sportif Faaliyetler A.Ş. Giresun deplasmanında konuk olduğu Batlamaspor’a 6-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı, Şiran Yıldızspor ise evinde Bulancakspor'a 2-1 mağlup oldu.

1418
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Zorlu mücadeleye oldukça istekli ve tempolu başlayan taraf ev sahibi Batlamaspor oldu. İlk dakikadan itibaren kalemizde baskı kuran ev sahibi ekip, 11.dakikada Mustafa Kahraman’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Üstünlük golünden sonra da temposunu düşürmeyen Batlamaspor, temsilcimizin vasat oyununu da fırsat bilerek kalemizde üst üste tehlikeli ataklar buldu. Ev sahibi ekip, kurduğu baskıyla ilk golden dört dakika sonra 15.dakikada Caner İlyas ile aradaki farkı ikiye çıkardı. 

İlk 15 dakikada kalesinde gördüğü iki gol sonrası adeta dağılan temsilcimiz karşısında tempolu oyunu sürdüren ev sahibi Batlamaspor, 25.dakikada Emre Can Üzümcü ve 30.dakikada Samet Madalı’nın golleriyle skoru 4-0’a getirdi ve ilkyarı ev sahibi ekibin farklı üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıya olduğu gibi ikinci yarıya da etkili ve tempolu başlayan taraf yine ev sahibi ekip Batlamaspor oldu. 

Etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip 56.dakikada Emre Can Üzümcü ile durumu 5-0, 78.dakikada ise Samet Aydın’ın gölüyle 6-0 yaptı.

Bu dakikadan oyunu rölantiye alan ev sahibi ekibe, temsilcimiz reaksiyon göstermeyince mücadele 6-0 sona erdi. Bu sonuçla 24 puanla 8.sıraya gerileyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, 16 Şubat Pazar günü saat 13.00’da Ordu Galataspor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.guruptaki bir başka temsilcimiz Şiran Yıldızspor ise, kendi evinde lider Bulancakspor’a 2-1 yenilerek zirve yolunda büyük yara aldı.

32 puanda kalan ve 6.sıraya gerileyen mavi beyazlı temsilcimiz, 16 Şubat Pazar günü saat 13.00’da bir başka zirve adayı Ünye 1957’ye konuk olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *