Uçan'dan Milletvekili Üstün’e teşekkür

Gümüşhane Merkez Arzular Kabaköy Belediye Başkanlığının içme suyu borusu ihtiyaçları Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün çabalarıyla karşılandı.

Uçan'dan Milletvekili Üstün’e teşekkür
Gümüşhane Merkez Arzular Kabaköy Belediye Başkanlığının içme suyu borusu ihtiyaçları Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün çabalarıyla karşılandı.

2014 yılında Milletvekili Feramuz Üstün’ün belediye ziyaretleri sırasında Belediye Başkanı Necati Uçan’ın içme suyu borusu talebi üzerine Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ilgili kuruluşları arayarak ve yapılan talepleri takip ederek Eylül ve Ekim 2014 te ödeneklerini çıkartmış olduğu içme suyu boruları Arzular Belediyesine ulaştı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Arzular Belediye Başkanı Necati Uçan, “Beldemizde ne ihtiyacımız olursa planlamasını ve programını yaparak Milletvekilimiz Feramuz Üstün ile paylaşıyoruz. Bugüne kadar talep ettiğimiz belde ihtiyaçlarımızdan hepsi karşılanmıştır. En son olarak da içme suyu şebekemizin tadilatı için gerekli olan boru ihtiyacımızın karşılanması talebimiz ile ilgili olarak sağ olsun Vekilimiz Feramuz Üstün ödeneğimizi çıkarttı. Ve geçtiğimiz hafta 15 bin metre içme suyu borusu Beldemize getirilerek bize teslim edildi. Bu ve diğer hizmetleri sebebiyle Arzular Kabaköy  ve Şahsım adına Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Üstün ise yaptığı açıklama da, “Belediye Başkanlarımız heyecanlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yapılabilecek yatırımların projelerini, ihtiyaçların tespitlerini yapıyorlar. Başkanlarımızın hepsi canla başla almış oldukları vekaletin hakkını verebilmek, ilçelerine, Beldelerine kalıcı eserler bırakabilmenin çabası içindeler. Bu çalışma heyecanları ve ısrarlı takipleri sebebiyle Başkanlarımıza özellikle ben teşekkür ediyorum. Arzular belediyemizin dışında Söğütlü belediyemize de 20 bin metre içme suyu borusu ödeneğini de çıkardık. Onların teslimatı da yakın bir tarihte yapılacaktır.” diye konuştu.

Üstün açıklamalarının devamında yapılan ve yapılacak olan yatırımların hayırlı olmasını dileyerek “Tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER