Üniversite öğrencileri şimdi de cami temizliği yaptı

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin başlattığı iyilik hareketi toplumun tüm kesimlerine yayılırken öğrenciler bu kez cami temizledi.

Üniversite öğrencileri şimdi de cami temizliği yaptı

İyilik temalı başlatılan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerin faaliyetleri devam ederken, gıda kolisi dağıtımı, bağ bahçe bakımının ardından bu kez de öğrenciler camiyi temizledi.

Gümüşhane Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım 2.sınıf öğrencisi Salih Can Zorer (19), proje kapsamında Eskibağlar Camisinde temizlik yaptı.

“Temizlik imandan gelir” düşüncesiyle tek başına camiyi temizleyen, camlarını silen, halılarını temizleyen Zorer, tek başına biraz zor olsa da başarıyla tamamladığı projesi için çok mutlu olduğunu söyledi.

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri, kentin dört bir yanında karşılık buluyor ve takdir topluyor. Gençlerin bu şekilde iyilik yapmaya önem vermesi, toplumsal duyarlılığın artmasına katkı sağlıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 10:22

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli
Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli - 1 ay Önce

Bırakın gençler eğitim yapsın . nasıl bir haber nasıl bir görüntü. elektrikli süpürge yokmu!!!. imam ne yapıyor, müezzin ne yapıyor. Gençler üniversiteye bilim , teknik öğrenmek için gider. öncelik budur, böyle bir sosyal proje olmaz. bunun haber değeride yoktur. habercilik sırf haber olsun diye yapılmaz. şu şehre bir katkı sunun , okuyuculara katkı sunun.

Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli
Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli @Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli - 1 ay Önce

''yorumcu'' beyefendi gençlerin eline gırgır vererek koca camiye gırgırlatmaya devam edin. onlar motive olsun, sizde mutlu olun ve cennete gidin. Yazık, çok yazık ... benim neyi okuyup okumayacağıma sen karar veremezsin, beğenmezsin yoruma adabınla cevap verirsin. sana hadi ordan !!! hadsiz..

Yorumcu
Yorumcu @Memleketini düşünen bir Gümüşhaneli - 1 ay Önce

Hacı abi dayanamıyorsan tutma. Mübarek günlerde böyle saçma yorumlar yapmak zorunda mısın? Bu tür haberler hem gençleri motive etmek hem de özendirmek için sık sık başvurulan bir yöntemdir. Okumak istemiyorsan es geçersin. Gelmişsin burada destan dizmişsin. Hadi oradan!!

SIRADAKİ HABER