Ara
Gümüşhane
Kapalı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Üniversite Öğrencilerine 'Uyuşturucu' Brifingi

Üniversite Öğrencilerine 'Uyuşturucu' Brifingi

Üniversite Öğrencilerine 'Uyuşturucu' Brifingi

294
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
     Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) İl Yerel Eylem Planı kapsamında öğrencilere yönelik Madde Bağımlılığı ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele konularında bilgilendirme çalışmalarına devam ediliyor.

     Son olarak Gümüşhane Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdunda, KOM Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Ersin Tütüncü ve Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) İl Temas Noktası Görevlisi Polis Memuru Cafer Sarıışık tarafından Uyuşturucu Madde ve Zararları konulu konferans verildi.

     İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Soyaslan ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gümüşhane Öğrenci Yurdu Müdürü Süleyman Turhan’ın da katıldığı konferans sonunda öğrencilere Madde Bağımlılığı konusunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *