Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7037 %0.01
50,2264 %0.12
5.901,02 % -0,02
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor ‘İlimize yakışır stat olacak’

‘İlimize yakışır stat olacak’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, futbol sezonunun sona ermesi ile birlikte, Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak çalışmalar sonrası stadın Gümüşhane’ye yakışır bir stat olacağını söyledi.

223
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Olay Gazetesi

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, futbol sezonunun sona ermesi ile birlikte, Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak çalışmalar sonrası stadın Gümüşhane’ye yakışır bir stat olacağını söyledi.

Memiş, Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, Yeni Şehir Stadyumunda, yeni bir modernizasyon çalışması olacağını belirterek, “Yaklaşık 1 milyon 200 bin Avroluk bir bedelle çimlerin tamamı yenilenecek, alttan ısıtması ile birlikte stadın iç kısmını tamamlamış olacağız” dedi.

ELEKTRONİK KART SİSTEMİNE GEÇİLECEK

Gümüşhanespor takımın ligde yoluna  iyi bir şekilde devam ettiğini kaydeden Vali Memiş, “ Gümüşhanespor’umuz,  PTT birinci lige  çıktığı zaman ışıklandırma zaten zorunlu olacak. Aynı zamanda Passolig dediğimiz Türkiye'de Süper Lig ve 1. Lig maçlarına girmek için gerekli olan elektronik kart sistemine geçilecek. Bunları federasyon yapacak” diye konuştu.

SEYİRCİMİZ SICAK ORTAMDA MAÇLARI SEYREDECEK

Şu an de mevcut olan stattaki tribünlerin tamamının içinin modernizasyonunun yeniden elden geçirildiğine dikkat çeken Vali Memiş,  “Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz projeyi tamamladı. İnşallah önümüzdeki hafta bakanlığa sunacağız. Onu tamamlamış olacağız. Seyircimizin daha sıcak bir ortamda maçlarını seyredebilmesi için protokol tribünümüz dahil, tribünlerimizin tamamına radyant ısıtma sistemi yapıyoruz. Bu da yaklaşık 1 milyon 400 lira civarında tutuyor. Bunları planladık.  Yeni sezona Allah nasip ederse bunları yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

BRAGA STADININ AYNISI OLACAK

Bir proje çalışmalarının daha olduğunu dile getiren Vali Memiş, “Bu şehre yakışan bir proje olacak. Bakanlığımıza teklif ettik.  Braga stadının aynısı. Mevcut olan tribünümüzü tamamen yıkıp yerine iki katlı, 5-10 bin kişilik stadımız olacak. Bunda da sadece şu anda mevcut olan tribünün yerini genişleterek, yükselterek 10 bin kişilik tribün düşünüyoruz. Karşı tribün ile birlikte bütünleştirildiğimiz zaman burası yaklaşık 12-13 bin kapasitede olacak. Bizim şehrimizin de ihtiyacını karşılamış olacak. Bunlar henüz düşünce aşamasında, bakanlığa Braga stadının aynısı olsun diye teklif edildi, görüşüldü. Benim, sayın vekillerimizin, belediye başkanımızın Spor Genel Müdürlüğümüze ilettiğimiz şey bu. Nereden bakarsan bakalım, stadımızın yeri çok güzel. Gümüşhane ölçeğinde en iyi yerlerden biri. İleride imkan olursa güneşi kesen dağın kaldırılması ile birlikte çok daha güzel bir ortama kavuşmuş olacak. Dağ da kaldırılabilir. Artık devlet dağları deliyor. Ancak ilk önceliğimiz dediğim şekilde alttan ısıtma, radyant ısıtma ile birlikte bu problemimiz tamamen ortadan kaldırmak olacak” açıklamasında bulundu.

İbrahim Özdemir-Figen Tok

Yorumlar
e
emirhan karağöz 8 yıl önce
yeni stayumunda evet isteyorum
BEĞENME
0
CEVAPLA
S
Sporcu 8 yıl önce
Çok güzel. Olmuş
BEĞENME
0
CEVAPLA
E
Emrullah Taşçı 8 yıl önce
Ğüzel. Sıtat yakışır ğümüşhaneye geç kalındı
BEĞENME
0
CEVAPLA