Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8221 %0.19
50,2327 %0.02
5.954,18 % -0,02
Gümüşhane Haberleri Gurbetten Başkan Ataç: Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim

Başkan Ataç: Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim

Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.Ahmet Ataç'a iadei ziyarette bulunarak tiyatro davetiyesi takdim etti.

754
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.Ahmet Ataç'a iadei ziyarette bulunarak tiyatro davetiyesi takdim etti.

Dernek Başkanı Uğur Yücel, Başkan Yardımcıları Ali Özçelik, Hüseyin Turhan, Dernek Genel Sekreteri Osman Nebioğlu, üyeler Yakup Yayla ve Enis Zeytinler’in katıldığı ziyarette konuklarını kapıda karşılayan Başkan Ataç, teşekkürlerini iletti.

Gümüşhane ismini duyunca askerlik hatırasını hemen hatırladığını belirten Ataç, Gümüşhaneyle ilgili hatırasını şöyle aktardı: “İzmir’de askerdim. Bir teyze yaka kartımda ATAÇ yazdığını görünce evladım sen Gümüşhaneli misin? diye sordu. Bende hayır teyze Eskişehirliyim neden sordun? Cevap vererek Evladım ben Gümüşhaneliyim. Bizim Gümüşhane’de soyadı ATAÇ olan geniş bir aile var. Acaba onlardan mısın diye merak ettim. Bunları söyleyince sarıldım teyzenin ellerini öptüm. O günden beri Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim.”

Başkan Ataç, yeni kurulan Gümüşhaneliler Derneğinin güzel projelere imza atacağını ve Eskişehir’de ki sosyal ve kültürel faaliyetlere yeni bir ivme katacağını da sözlerine ekledi.

Bugün akşam saat 20.00’de oynanacak olan tiyatro davetiyesini Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a takdim eden Dernek Başkanı Uğur Yücel ise amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetler öncelik olarak dayanışmaya ve yardımlaşmaya da önem vererek bu doğrultuda ülkemize ve özelde Eskişehir ve Gümüşhane’ye hizmet etmek olduğunun altını çizdi.

Ziyarette dernek üyeleriyle tek tek sohbet eden Ataç'a özel yapım kendi resmi bulunan bir tablo hediye edildi.

Gümüşhane’den getirilen pestil ve kömeden Başkan Ataç'a ikram eden dernek yöneticileri ileriki zamanlarda bir Gümüşhane ziyareti ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı Gümüşhane’de bulunan ve soyadını taşıyan Ataç konağında misafir etmek istediklerini ileterek ziyareti sonlandırdı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *