Gümüşhanelilerden Ataç’a tebrik ziyareti

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ederek yeni dönemde başarı dileklerinde bulundu.

Gümüşhanelilerden Ataç’a tebrik ziyareti

Ziyarette Eskişehir Gümüşhaneliler Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcıları Ali Özçelik, Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, üyeler Tüncay Aydın, Abdulkadir Akkuş ile Bilal Şahin hazır bulundu.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek yaptıkları çalışmaları anlatan Dernek Başkanı Ataman, Tepebaşı’ndaki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve beğendiklerini ifade ederek, “Uzun süredir Belediye Başkanı olmanız nedeniyle Tepebaşı ilçemiz yeni dönemde dahada ileriye giderek gelişip güzelleşecektir. Bizlere her zaman imkanlar ölçüsünde yardımcı oluyorsunuz. Tüm üyelerimiz adına çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Ataç ta “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Eskişehir’de örnek bir Belediyecilik anlayışı ile hizmet etmekteyiz. Halkımızın bunu görüp desteklemesi ve bizlere oy vermesi sorumluluğumuzu dahada artırıyor. İnşallah yeni dönemde ilçemizde yaşayan tüm hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek kentimizi, ilçemizi daha güzel noktalara taşıyacağız. Sizlerde yaptığınız sosyal ve kültürel faaliyetlerinizle bu güzel şehrimize katkı sağlıyorsunuz. İyi ilişkiler içerisinde bu dönemde de birlikte hizmet edeceğiz. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette şair Bilal Şahin, “Ahmet Ataç” başlıklı şiirini Başkan Ataç’a takdim etti. Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ta şiiri çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Hatıra fotoğrafı çekimiyle sona eren ziyarette Gümüşhane’den getirilen yöresel ürünlerden olan pestil ve köme ikram edildi.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih CAN
Salih CAN - 2 hafta Önce

Eskişehir de ki Gümüşhaneliler derneğini tebrik ediyorum .Çok aktif çalışıyorlar .

SIRADAKİ HABER