Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7078 %0.01
50,2018 %0.06
5.909,06 % 0,12
Gümüşhane Haberleri Seçim 2023 Alp müracaatını yaptı

Alp müracaatını yaptı

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Milliyetçi Hareket Partisine (MHP) aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

468
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Hem deprem bölgesine yönelik hem de SMA hastası Yunus Emre Kaçan bebek için yapılan çalışmalarıyla dikkat çeken Alp, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın müsaadesini aldıktan sonra görevinden ayrılmamak kaydıyla milletvekili aday adaylığı için müracaatını parti genel merkezine gerçekleştirdi.

Müracaatını sosyal medya hesabından duyuran Alp, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin müsaadelerini alarak Cumhuriyetimizin 100. yılında, Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde 28.Dönem Gümüşhane Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Başvuru sonrası Hareketimizin Bilge Lideri Devlet BAHÇELİ beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldım. Sefer bizden zafer Allahtan, gayret bizden yardım Cenabı Hak'tan” ifadelerini kullandı.
 

Serkan ALP kimdir?

1986 yılında doğdu. Gümüşhane’nin Köse ilçe nüfusuna kayıtlı. Ortaöğretimini ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunu Kayseri de tamamladı.2013 yılında Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Yüzme Eğitmeni olarak göreve başladı. Yüzlerce çocuğa yüzme eğitimi verip, Bedensel Engelli çocukların topluma kazandırılması ve sağlıklarına kavuşmaları hususunda çalışmalar yaptı. Ulusal ve yerel basında mesleğiyle alakalı bir çok habere konu oldu.2020 yılında Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Bayburt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde Yüksek Lisans yapmaktadır. Ülkü Ocakları Ortaöğretim Biriminden başlayan teşkilat serüveni 2017-2019 yılları arasında Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı ve 2020 yılından bugüne Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görevini ifa etmektedir. Ocak da yaptığı faaliyetlerle kamuoyunda takdirini kazanmış Kürtün ilçesinde Ülkü Ocaklarının açılması, Şiran ve Kelkit ilçesinde ocakların müstakil bir alana taşınıp yenilenmesi ilk defa Asena Teşkilat biriminin kurulup kendilerine ait bir alana kavuşturulması gibi ilklere imza atmıştır. Üniversite Konsey seçimlerinde tüm fakülte ve yüksek okulların tamamında Ülkü Ocakları temsilcileri çıkartılmış ve tarihte bir ilk olarak il merkezi ve ilçelerin tamamında Öğrenci temsilcileri Ocaklı gençler olmuştur. Kendisi Türk Büro-sen iş yeri temsilciliği ve Türkav Gümüşhane şubesinin kurucu yönetim kurulu üyesidir. Göktürkçe okuryazardır. İki çocuk babası olup hanımı da eğitimcidir.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *