GÜ erkek basketbol takımından başarı

Gümüşhane Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen ÜNİLİG Red Bull Halfcourt Üniversiteler 3x3 Basketbol Türkiye Şampiyonası Müsabakalarında ikinci olarak önemli başarılı bir elde etti.

GÜ erkek basketbol takımından başarı

6 üniversiteden kadın ve erkek kategorilerde toplam 11 takımın katıldığı müsabakada Öğr. Gör. Okan Demir yönetiminde mücadele eden basketbol takımı şampiyonada B grubunu 1. bitirerek adını yarı finale yazdırdı. 
Yarı final maçını da galibiyet ile sonuçlandırarak finalde ev sahibi Atatürk Üniversitesi ile karşılaşan takımımız güçlü rakibi ile kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Basketbol takımımız ev sahibi ekibin ardından şampiyonayı ikincilik derecesi ile bitirerek önemli bir başarı elde etti.

Basketbol takımımızı aldıkları başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Üniversitemiz Erkek Basketbol Takımı’nın müsabakada elde ettiği başarı bizleri de sevindirdi. Özellikle grup aşamasından final maçına kadar gösterdikleri performans, takımın ne kadar yetenekli ve disiplinli olduğunu gösteriyor. Böylesi başarılar sadece spor alanında değil, aynı zamanda Üniversitemiz adına da gurur vericidir. Bu vesileyle de öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında pay sahibi olan başta Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız olmak üzere teknik ekip ve tüm personelimize de teşekkür ediyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER