Ara
Gümüşhane
Kapalı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8108 %0.17
50,2188 %0.01
5.983,04 % 0,46
Gümüşhane Haberleri Spor Kaplanlar Kelkit’in 64 yıllık hasreti sona erdirecek

Kaplanlar Kelkit’in 64 yıllık hasreti sona erdirecek

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.grupta mücadele eden ve ligin ilk devresini 4 puan farkla lider bitiren temsilcimiz Kelkit Belediye Hürriyetspor, 64 yıllık 3.lig hasretini bu sezon sonlandırmak istiyor.

695
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.grupta mücadele eden ve ligin ilk devresini 4 puan farkla lider bitiren temsilcimiz Kelkit Belediye Hürriyetspor, 64 yıllık 3.lig hasretini bu sezon sonlandırmak istiyor.

Kelkit Belediye başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Ünal Yılmaz, göreve geldikleri ilk günden itibaren sporun birleştirici ve bütünleştirici gücüne inanarak, Kelkit Belediye Hürriyet Spora desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirterek, “İlçemizin bütün dinamikleriyle birlikte hareket ederek takımımızı hak ettiği yere taşıdık. Bu yıl ilk yarıyı en yakın rakibinin dört puan önünde tamamlayan takımımıza destek veren, cefakar ve vefakar taraftarımıza, gece gündüz fark etmeksizin takımımız için emek veren Kulüp Başkanımız Yaşar Nas ve Yönetimine, teknik bilgisi ve hırsıyla takımımızın başarısında büyük pay sahibi olan Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan ve Teknik Ekibine, en önemlisi de giydikleri formanın hakkını veren ,saha içinde ve saha dışında göğsümüzü kabartan, her biri alnından öpülesi futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İkinci yarıda aynı hırs ve azimle Kelkit Belediye Hürriyet Sporun şampiyon olarak, 1954’den bu yana süren 3. Lig hasretine son vereceğine inancının tam olduğunu kaydeden Yılmaz, “Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha, şampiyonluk yolunda Kaplanlarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *