Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8137 %0.19
50,2322 %0.07
5.978,08 % 0,38
Gümüşhane Haberleri Torul Gençlik Torul Gençlik Kaçan 2 Puana Yanıyor

Torul Gençlik Kaçan 2 Puana Yanıyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu karşılaştığı Palandöken Belediyespor'dan kaçan 2 puana yanıyor.

615
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu karşılaştığı Palandöken Belediyespor'dan kaçan 2 puana yanıyor.

Antrenör Ümit Terzi, deplasmanda karşılaştıkları Palandöken Belediyespor’a 3-2 yenildiklerini anımsatarak, 3 puan hesabıyla çıktıkları karşılaşmadan bir puanla döndükleri için üzüldüklerini söyledi.

Palandöken Belediyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ve Erzurum'a 3 puan için gittiklerini belirten Terzi, alınan yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi. Terzi, oyunculardan Mehmet Almaz'ın başparmağındaki kırık dolayısıyla 1,5 ay sahalardan ayrı kalması ve yabancı oyunculardan Yorganov ve Minic'in hafif sakatlıklarının sezon başında kurdukları oyun düzenini etkilediğini belirterek, “Kadro sıkıntısı çekiyoruz. Durum böyle olunca 3-2 yenildik. Üç puan hesabıyla çıktığımız karşılaşmadan bir puanla döndük. Bir an önce sponsor bularak en az iki oyuncu transfer etmemiz gerekiyor.” dedi.

Takımın bugünü dinlenerek geçireceğini ifade eden Terzi, 8 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’da Arkas ile sahalarında yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacaklarını belirtti.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *