Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8123 %0.19
50,1964 %-0.01
5.955,39 % 0,00
Gümüşhane Haberleri Vefat İlanları Gümüşhane bir değerini daha kaybetti

Gümüşhane bir değerini daha kaybetti

Gümüşhane’nin köklü ailelerinden merhum Nafi ve Gönül Aygün’ün kızları, usta kalem, çevre duyarlısı, Gümüşhane sevdalısı Hümeyra Aygün, hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

672
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’nin köklü ailelerinden merhum Nafi ve Gönül Aygün’ün kızları, usta kalem, çevre duyarlısı, Gümüşhane sevdalısı Hümeyra Aygün, hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle uzun yıllardır yaşadığı Antalya’daki hastanede tedavi gören Aygün, dün gece yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

www.gumushane.gen.tr sitesinin kurulduğu 2005 yılından beri her platformda destek olan, makaleleri, yorumları ve sosyal medyadaki Gümüşhane gruplarında uzun süredir yaptığı paylaşımlarla 7’den 70’e herkes tarafından sevilen, sayılan, saygı duyulan Aygün’ün ani vefatı Gümüşhane’yi de yasa bürüdü.

Her zaman gülen yüzüyle tanınan merhume Aygün, bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazına müteakip Antalya Hurma Çayır mezarlığında önceki yıllarda kaybettiği anne ve babasının yanına defnedilecek.

Hümeyra Aygün ablamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Taziye Telefonu: Yener AYGÜN - 0533 466 94 64 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *