Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7059 %0.01
50,2236 %0.12
5.964,11 % 1,05
Gümüşhane Haberleri Yerel Seçim 2014 'İşimiz Sadece Mühür Taşımak Olmayacak'

'İşimiz Sadece Mühür Taşımak Olmayacak'

Bağlarbaşı Mahallesinin sevilen simalarından Ahmet Aykutan, muhtarlığın sadece mühür taşımak olmadığını belirterek Bağlarbaşı Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

1079
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Bağlarbaşı Mahallesinin sevilen simalarından Ahmet Aykutan, muhtarlığın sadece mühür taşımak olmadığını belirterek Bağlarbaşı Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Bir dönem Gümüşhane Belediyesinde çalıştıktan sonra 1968 yılında Gümüşhane Yol, Su ve Elektrik Müdürlüğüne geçiş yapan Aykutan, YSE'de çalışırken YSE Spor Kulübünde de kurucu üyelik, yönetim kurulu üyeliği ve Başkanlık görevlerini üstlendi.

Köy Yol İş Sendikası Başkanlığı ve Türk-İş İl Temsilciliği görevlerini de yürüten Aykutan, 1988 yılında emekli olunca Gümüşhane Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. Aykutan, bu sırada Belediye Encümen üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği görevlerinde de bulundu.

Bağlarbaşı Mahallesi için yapılabilecek olanları ve öncelikli hedeflerini sıralayan Aykutan, bu tespitlerini şöyle sıraladı:

“Bağlarbaşı Mahallesi, Gümüşhane Üniversitesini de içine alan, Merkez ilçenin en büyük mahallesidir.

Bu nedenle; Üniversite öğrencileri ve akademik personeli için (Kendi bünyesinin dışında) sosyal tesisler, parklar, eğlence mekanları yaptırılması konusunun ele alınmasına katkıda bulunabilir.

Altyapı hizmetleri her ne kadar yapılmış ve yapılma aşamasında ise de daha da geliştirilmesi için Belediye ile sıkı bir işbirliğine gidilebilir.

Çevre yolumuzun tüm sanat yapılarıyla birlikte yapılabilmesi için çalışmalar yapılabilir.

Sulama, Bağlarbaşı'nın hayat damarlarından birisidir. 1970'li yıllarda yapılan sulama kanalları işlemiyor artık. Sulama kanalının, hem Harşit Çayından hem de Çamlıköy deresinden yeniden tesisi gerçekleştirilebilir.

Mahalle boyunca uzanan Harşit Çayı'nın iki yakasına yürüme parkuru yapılması planlanarak hayata geçirilmesi sağlanabilir.

Doğalgaz'ı tüm mahalle halkı tarafından alınması teşvik edilebilir.

Belediye Otobüsünün Kıran Mahallesine kadar uzanmasının takibi yapılabilir.

İhtiyaçlı üniversite öğrencilerinin barınma ve iaşesi gündeme taşıyacak ve bu amaçla katkı sağlayacak bir oluşum hazırlanabilir.”
Yorumlar
S
Seyfettin Demirağ 11 yıl önce
Hayırlı olsun dileğiyle başarılar.
BEĞENME
0
CEVAPLA
A
Atagür Oktay 11 yıl önce
vadi spor kulübü kurucularından ve ilk oyuncularından olduğunu yazmamışsın.allah muvaffak etsin.canım kardeşim.
BEĞENME
0
CEVAPLA
U
Uğur 11 yıl önce
yerel yönetimin i̇çinde yoğrulmuş ve yöneticilik yapmış biri, halka hizmetin en i̇yisini yapacağından şüphem yok ...
BEĞENME
0
CEVAPLA