Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Duyuru Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor!

Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor!

Trabzon Devlet Tiyatroları Bölge Müdürlüğü oyuncularının sahneleyeceği “Sokağa Çıkma Yasağı” adlı iki perdelik tiyatro 13 Kasım Çarşamba günü Gümüşhane’de sahnelenecek.

936
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Trabzon Devlet Tiyatroları Bölge Müdürlüğü oyuncularının sahneleyeceği “Sokağa Çıkma Yasağı” adlı iki perdelik tiyatro 13 Kasım Çarşamba günü Gümüşhane’de sahnelenecek.

Gümüşhane Kültür Merkezinde saat 19.00’da başlayacak olan, iki perde ve iki saatlik tiyatro oyunu Civan Canova tarafından kaleme alındı.

M Doğan Yağcı’nın yönettiği tiyatro oyununda altı kişilik oyuncu kadrosu yer alırken, oyunun konusu ise şöyle: “Düşle gerçek arasında gidip gelen bu oyunda, sokağa çıkma yasağı sonucunda bir otelde bir araya gelen insanların, birbirleriyle ve kendileriyle olan iletişimsizlikleri, yalnızlıkları, tepkisizlikleri anlatılıyor. Oyunda, dışarıdaki baskıyı ve sıkışıp kalmak durumunun aynı zamanda insanın kendi  içinde de yaşadığını, ironik ve trajikomik bir biçimde izleyiciye yansıtılıyor.”

Keyifli bir oyun izlemek isteyen sanatseverlerin oyunun biletlerini İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden temin edebilecekleri bildirildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *