Şanlıtürk, müracaatını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Gümüşhane il başkanlarından Engin Şanlıtürk, 24 Haziran'da yapılacak olan 27.dönem milletvekili seçimlerinde MHP'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Şanlıtürk, müracaatını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Gümüşhane il başkanlarından Engin Şanlıtürk, 24 Haziran'da yapılacak olan 27.dönem milletvekili seçimlerinde MHP'den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

MHP Gümüşhane İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığı açıklayan Şanlıtürk, “Türkiye cumhuriyeti devleti içine bulunduğumuz dönemde içeride ve dışarıda büyük mücadeleler vermektedir” dedi.

2007 yılında yapılan seçimlerde de milletvekili adayı olan Şanlıtürk, Türkiye üzerinde birçok devletin planları olduğu gibi bunların işbirlikçisi, taşeronu konumunda olan ve bu ülkenin öz kaynaklarından beslenenlerinde bu planlarda katkısı gözle görülür bir hal aldığını belirterek, şunları kaydetti: “Özellikle 17/25 Aralık sonrası ayyuka çıkan ve 15 Temmuz hain darbe planı ile zor bir döneme giren ülkemizde, oluşan siyasi huzursuzluk bilge lider Dr. Devlet Bahçelinin ferasetli tutumu ile iyi bir şekilde koordine edilmiş ve memleket düşmanları ile mücadele hız kazanmıştır. Hükümet içinde bulunduğu gafletten uyanmış ve Devlet Bahçeli’nin sözlerine kulak vermiştir. İşte bu süreçte oluşan şer odaklarına karşı mücadele başlamıştır. Herkesin safını net bir şekilde belli etiği bu dönemde, biz ülkücüler geçmişte olduğumuz gibi yine devletimizin yanında yer almış ve bu ülkenin birlik ve beraberliğinden yana taraf olmuşuzdur. Bundan dolayıdır ki içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerden en kısa sürede çıkış ve aydınlık bir Türkiye’nin temeli için Cumhur ittifakına destek vermişizdir. Sayın genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin öngörüleri ve siyasi tespitleri doğrultusunda cumhur ittifakı oluşturulmuş ve çalışmalara başlanılmıştır. Bizlerde ülkemizin içinde bulunduğu bu durumların farkında olarak Gümüşhaneli vatandaşlarımızın hem yerel hem ulusal düzeyde sesi olmak için yola çıktık. Parti ve ocak teşkilatlarımız olarak dün olduğu gibi bugünde bu ülkeye ve bu millete hizmet etme yolunda bizde varız diyerek Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday adaylığımı beyan ederim.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 21:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
.....
..... - 6 yıl Önce

Desteklerimiz seninle baskanim ...

Alper Tunga KARAHAN
Alper Tunga KARAHAN - 6 yıl Önce

başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER