Aydın müracaatını yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı iken milletvekili aday adaylığı için bu görevinden istifa eden Nadim Aydın, parti genel merkezinde müracaatını yaptı.

Aydın müracaatını yaptı

8 yıldır yürüttüğü MHP İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz Aralık ayında istifa eden Aydın, seçim takviminin belirlenmesinin ardından Ankara’da ki parti genel merkezine giderek müracaatını şahsen gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile de görüşen Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “TBMM 28.dönem milletvekilliği genel seçimleri için sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin yüksek müsaadeleri ile Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine değer katan Hira Dağı kadar Müslüman olan, Ahmet Ziyaüddin, Tanrı dağı kadar Türk olan Hüseyin Nihal Atsız, söylendiğinde tüylerimizi diken diken eden baş koymuşum Türkiye’nin yoluna şiirinin yazarı Dilaver Cebeci, ahde vefasızlık imansızlıktır diyen Ali Metin Tokdemir’in memleketi, ahlak, iman ve insanlığın vücut bulduğu, doğup büyüdüğüm, yaşadığım ilim Gümüşhane’den aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Aday adaylığımın vatana, millete, ilime, partime, şahsıma hayırlara vesile olmasını yüce Hakk’tan niyaz ederim. Sefer bizden Zafer Allah’tan” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER