CHP’den Kelkit’e çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Milletvekili aday adayları Bedri Ağaç ve Cengiz Taşdemir, yaklaşık 100 kişilik bir grupla Kelkit ilçesine adeta çıkarma yaptı.

CHP’den Kelkit’e çıkarma

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri öncesinde çalışmalarına devam eden Ağaç ve Taşdemir, il ve ilçe başkanları, parti yöneticileri ve partililerden oluşan yaklaşık 100 kişilik grupla Kelkit ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla buluştu.

Seçim sonuna kadar Gümüşhane'nin tüm coğrafyasında aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Ağaç, “Hemşerilerimizin yanında bulunmaya, çözümlerimizle vatandaşlarımıza umut olmaya devam edeceğiz. Her açıdan seçime hazırız. Seçimde göstereceğimiz performansı en az bir milletvekili ile taçlandırarak Gümüşhane'nin sahipsizliğine son vereceğiz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Aksoy
Abdullah Aksoy - 1 yıl Önce

Bedri bey, başarılar, kolaylıklar dilerim. Uzun bir süredir sürdürdüğünü çalışmaları ýoğunlaştırarak devam ettirip, başaracağımıza olan inancımız tamdır. Bilebildiğim kadarıyla Gümüşhane'nin halkının büyük bölümü sizinle. Bu da sizi başarıya götüreceğine olan inancım tamdır. Herkes, hepimiz üzerimize düşeni yapıp, sizin emeklerinizi milletvekilliği kazanarak taçlandıracağız. Yolunuz açık olsun.

SIRADAKİ HABER