Kaya: En büyük projelerimiz samimiyet ve istişare kültürü ile ortaya çıkacak

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Serkan Kaya, “En büyük projelerimiz samimiyet ve istişare kültürü ile ortaya çıkacak” dedi.

Kaya: En büyük projelerimiz samimiyet ve istişare kültürü ile ortaya çıkacak

“Her ay bir ilçemizde Halk Meclisi toplantısı düzenleyeceğiz”

Seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşıp vatandaşı dinleyen Kaya, kent yönetiminde halkın katılımının önemine vurgu yaparak, “Gümüşhane ve ilçeleriyle ilgili geliştirilecek projelerde istişare kültürünü çok önemsiyoruz. İlimiz ve ilçelerimizin ihtiyacı ve beklentilerini ölçmeden, değerlendirmeden, halkımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dinlemeden geliştirilecek projelerle bir yere varılamayacağını biliyoruz. Gerek kamu kurumlarımız gerek STK'larımız başta olmak üzere Gümüşhane'nin kalkınmasına yönelik atacağımız adımlarda ilgili muhataplarımızla samimi şekilde istişareler yaparak projeler geliştireceğiz. Gümüşhane'de her ay bir ilçemizde Halk Meclisi toplantısı düzenleyeceğiz” dedi.

“Hemşehrilerimize gönül köprülerimiz her daim açık olacak”

Gümüşhane'nin ve ilçelerin sorunlarını temel düzeyde bildiklerini fakat bunun yeterli olmadığını ifade eden Kaya, “Göreve geldiğimiz gibi Gümüşhane merkez ve ilçelerimizde hane ziyaretleri düzenleyerek halkımızın talep ve beklentilerini, şikayetlerini vatandaşımızdan dinleyen ve bize aktaran her ilçemizde gönüllü bir ekibimiz olacak. Biz Ankara'ya gidip oraya çakılı kalmayacağız. Bir ayağımız Gümüşhane'den hiç kopmayacak. Sürekli hemşehrilerimizle irtibat ve istişare içinde olacağız. Hemşehrilerimize gönül köprülerimiz her daim açık olacak. Çünkü samimiyet ve istişare kültüründen uzak her hamle günü kurtarmaktan öte gitmez” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER