Koç’tan teşkilatlara temayül teşekkürü 

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Uzm.Dr. Orhan Koç, dün yapılan temayül yoklamasına gösterilen yoğun ilgi için teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Koç’tan teşkilatlara temayül teşekkürü 

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklamaları dün Halk Eğitimi Merkezi salonunda elektronik ortamda gerçekleştirilmiş, teşkilat üyeleri birinci tercihi Gümüşhane olan 16 milletvekili aday adayından 2 kişiyi işaretleyerek oylarını kullanmıştı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği temayül yoklamasının ardından bir açıklama yapan aday adayı Uzm.Dr. Orhan Koç, AK Parti’nin 28. dönem seçimlerinde Gümüşhane’de her zaman olduğu gibi bir rekor daha kıracağından emin olduğunu belirterek, “28. dönem genel seçimleri AK Parti aday adayları temayül yoklamasına büyük teveccüh gösteren AK Parti il, ilçe ve belde teşkilatlılarına, Belediye başkanlarımıza, özellikle de Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlıklarımıza, mahalle temsilcilerine, köy temsilcileri ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye’nin Yüzyılı hedeflerine çok daha güçlü bir şekilde yürümek için tüm Gümüşhane AK Parti teşkilatları tam kadro temayül yoklamasına katıldılar. Bu yoğun ilginin başta ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti 28 dönem seçimlerinde Gümüşhane’mizde her zaman olduğu gibi bir rekor daha kıracağından eminim” dedi.


 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER