Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7326 %0.04
50,3508 %0.15
5.910,54 % 0,01
Gümüşhane Haberleri Galeriler Seçim 2023 Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak

Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak

AK Parti Gümüşhane eski il başkanı ve Milletvekili adayı Celalettin Köse, iktidarlarında neredeyse yeniden inşa edilen Gümüşhane’nin yeni projelerle ihya olacağını söyledi.

761
Gösterim

Köse, yaklaşan seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız verirken, 8 yıllık il başkanlığı tecrübesi ve teşkilatının desteğiyle kapı kapı gezip vatandaşlardan yeni dönem daha güçlü bir iktidar için oy istiyor.

Seçim gündemi ve Gümüşhane’ye ilişkin açıklamalarda bulunan Köse, AK Parti’nin 8 yıl il başkanlığını gururla yürüttüğünü ve bu süreçte şehrin ve vatandaşların yararına uygun her durumu şehrin lehine çevirmeye gayret ettiğini bildirdi.

Milletvekili adayları olarak Ünal Yılmaz ile saha çalışmalarını sürdürdüklerine işaret eden Köse, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve kendilerine yoğun bir teveccühünün olduğunu ifade etti.

“Bizim bu şehre dair hayallerimiz var”

Seçime ilişkin en iddialı partinin kuşkusuz AK Parti olduğunun altını çizen Köse, şunları söyledi: “Seçim günü olan 14 Mayıs akşamı Gümüşhane’mizin adını televizyonlarda rekor kıran il olarak konuşturmak istiyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yürütüyoruz. Biz milletvekili adayları olarak bugüne kadar AK Parti hükümetleri döneminde ilimize yapılan reform niteliğindeki dev yatırımları akamete uğratmadan Gümüşhane’mize yeni yeni yatırımlar getirmek, istihdam sağlamak için çaba göstereceğiz. Bizim bu şehre dair hayallerimiz var. Bu hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi içinde Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmemiz lazım. Gümüşhane’nin Ankara’da yüksek bir oy oranıyla temsil edilmesi lazım. İktidarlarımızda neredeyse yeniden inşa edilen Gümüşhane’nin bitime bir adım kalan projelerin tamamlanmasının ardından yeni projelerle şehrimizi ihya edeceğiz. Yeni dönem ihya dönemi olacak. Ben bütün hemşerilerimizden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsıma ve diğer milletvekili adayımız Ünal Yılmaz’a şehrimiz için destek olmalarını istiyorum.”

“Süleymaniye Kayak Merkezi için çaba göstereceğiz”

Tek gayelerinin Gümüşhane’ye hizmet etmek olduğu vurgulayan Köse, yeni dönemde daha çok istihdam odaklı projelere öncelik vereceklerini bildirdi.

Gümüşhane’nin dağı, taşı, yaylası, ormanı ve turizm destinasyonları ile çok geniş bir imkana sahip olduğunu dile getiren Köse şunları kaydetti: “İnşallah biz şehrimizin turizmden istediği payı almasını sağlayacağız. Gelecek olan her turist Gümüşhanemize ve insanımıza ekonomik katkı sağlamış olarak ayrılacak. Şehrin tanımına katkı sağlayacak ve turizm elçilerimiz olacak. İnşallah Süleymaniye Kayak Merkezinin yapılması, hizmet açılması ve Gümüşhaneli gençlerin orada kayak yaptıklarını görmek bizim milletvekilliğimize nasip olacak. Bu doğrultu da Süleymaniye Kayak Merkezi’nin hayata geçirilmesi için yoğun mesai harcayacağımı ifade etmek istiyorum.”

Havalimanı projesinin kendi il başkanlığın döneminde hayata geçirildiğini anımsatan Köse, millet ittifakının hayal dahi edemeyeceği projelerin iktidarlarında hayat bulduğunu ve bulmaya devam edeceğini anlattı.

“Biz Gümüşhane’de ikamet eden insanlarız”

AK Parti’nin bir aile olarak Gümüşhane’de Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit’te Belediye Başkanı Aziz Nas, ilçe teşkilatlarının tamamı ve kuruluştan bugüne partiye bu davaya emek vermiş, hizmet etmiş teşkilatlarla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde saha çalışmalarını yürüttüklerini aktaran Köse, “Bu birlik ve beraberliğimizi ilelebet muhafaza edeceğiz. Kardeşlik hukuku her şeyin üzerindedir. Biz de bu birlik ve beraberlik sayesinde hemşerilerimizin gönüllerine girip dualarını alma gayreti içerisindeyiz. İnşallah bunda da başarılı olacağız. 14 Mayıs akşamı Allah’ın izniyle Gümüşhane biz 2’de 2 yapıp Türkiye’de de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazandığında bu il bugüne kadar almış olduğu hizmetleri sekteye uğratmadan almaya devam edecek. Bizde milletvekilleri olarak bu memleketin hizmetkarı olacağız. Biz Gümüşhane’de ikamet eden insanlarız. Seçim bölgemiz olan Gümüşhane ile hiçbir zaman irtibatımız koparmadan hemşerilerimizle hemhal olmaya, hemşerilermizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz” dedi.

“Gençlerin geleceklerine oy vermelerini istiyorum”

Gümüşhanelilerin hangi partiye mensup olursa olsun, vatan ve millet sevgisini her şeyin üzerinde tutan insanlar olduğunun altını çizen Köse, şu değerlendirmelerde bulundu: “Hep beraber düşünelim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasını kimler istiyor, kimler istemiyor? Cumhurbaşkanımızın kaybetmesi için çaba gösterenler emperyalist güçler, terör örgütleri, kazanmasını isteyenler, çaba gösterenler, dua edenler ise bizim medeniyet coğrafyamız. Mesele bu kadar açık ve nettir. Hemşerilerimizin hangi partiye mensup olursa olsun sağduyulu hareket etmelerini, bu ülkenin varlık ve bekasına oy vermelerini, gençlerimizin aydınlık yarınları için AK Parti’yi desteklemelerini, geleceklerine oy vermelerini istiyorum.”

Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 1
1 / 6
Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 2
2 / 6
Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 3
3 / 6
Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 4
4 / 6
Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 5
5 / 6
Köse: Bu dönem Gümüşhanemizin ihya dönemi olacak 6
6 / 6
Yorumlar
S
Sen nirdeydin 2 yıl önce
Sayın Köse yıllardır İl başkanıydınız. 2 vekiliniz vardı. Belediye sizdeydi. Seçilirseniz ne değişecekte Gümüşhane ihya olacak. Madem ihya olacaktı şimdiye kadar neyi beklediniz
BEĞENME
0
CEVAPLA
m
mucahitaydin 2 yıl önce
bucelalettinbosboskonusuyorhanigumushanedetayipimbireserinigörmuyıruzziganatunelinintrabzonlulaticinyaptitayoemi
BEĞENME
0
CEVAPLA