Millet İttifakının adayları belli oldu

Gümüşhane’de 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde millet ittifakını oluşturan partilerin ortak adayları belli oldu. Adaylar Muzaffer Altıparmak ve Bedri Ağaç oldu.

Millet İttifakının adayları belli oldu

Bugün Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilen listelere göre millet ittifakı Gümüşhane’de 28.dönem milletvekilliği seçimlerine İYİ Parti çatısı altında girecek.

Fermuar modeli olarak kamuoyuna açıklanan modelde araların da Gümüşhane’nin de olduğu bazı illerde CHP adayları İYİ Parti listesinden seçime girecekti.

Bugün verilen listeye göre Gümüşhane’de birinci sıra adayı İYİ Parti’li Muzaffer Altıparmak olurken ikinci sıra adayı CHP İl Başkanı iken istifa ederek aday olan Bedri Ağaç oldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 13:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf Sadık Eğitimci-yazar,gazeteci
yusuf Sadık Eğitimci-yazar,gazeteci - 1 yıl Önce

Siyaset hepimizin yaşantısında olan bir etkinliktir.
Dolayısı i,le herkes ilgilenmelidir
İYİ parti MV: adayları Sayın ALTIPARMAK ve Sayın Ağaç yakın dostlarımızdır. Vatan ve Millet hakkındaki düşünceleri bizim kadar belkide daha fazla muhkemdir. Seçilmek Nasip ve kısmet işidir. Ancak çaba göstermek fazlası ile gerekmektedir.
Mühendis olan Sayın Muzaffer Altıparmak 5 mühendis kardeşten birisidir. Şiran Barutçu köydendir. Yani Bizim Dörtkonak Köyüne yakındır.
Birinci sırada yer alması seçim pastasından pay alamaya çok yakındır. Dürüst ve ilkeli, olan Sayın Altı parmağı tebrik ediyor TBMM çatısı altına girmede çıktığı bu zahmetli yolculukta başarılar diliyorum. Ne diyelim Kolay gelsin..

SIRADAKİ HABER