Son Başbakan Yıldırım Gümüşhane’ye geliyor

Türkiye'nin 27. ve son Başbakanı, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Gümüşhane’ye geliyor.

Son Başbakan Yıldırım Gümüşhane’ye geliyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili genel seçimlerine kısa bir zaman kalırken AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adayları Av.Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz’a destek sağlamak için bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’ye gelecek.

19 Nisan Çarşamba günü Gümüşhane'ye gelecek olan Yıldırım için AK Parti İl Başkanlığı önünde saat 12.30'da karşılama töreni düzenlenecek. Karşılamanın ardından esnaf ziyareti ve çarşı ziyareti yapacak olan Yıldırım daha sonra Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Kelkit'e gidecek.

Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı önünde karşılanacak olan Yıldırım, esnaf ziyareti ve AK Parti Kelkit İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından kentten ayrılacak.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, bakanlıkları ve Başbakanlığı döneminde havalimanı, yeni Zigana tüneli, çevre yolu tünelleri başta olmak üzere çok sayıda yatırımda katkısı olan son Başbakan Binali Yıldırım'ın programına tüm Gümüşhanelileri davet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER