AK Gençliğin yeni yönetimi belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda genel merkez tarafından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Umut Tokel, 40 kişilik yeni yönetim kurulu listesini belirledi.

AK Gençliğin yeni yönetimi belli oldu

Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan’ın istifa etmesinin ardından geçtiğimiz haftalarda parti genel merkezi tarafından yapılan çalışmaların ardından bu göreve atanan Tokel, çalışmalarını tamamlayarak yönetimini belirledi ve genel merkezden onayı aldı.

Türkiye'nin en genç AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olan Tokel, 2023 Türkiye Yüzyılında yönetim kadrolarını oluşturduklarını belirterek kapılarının tüm gençlere açık olduğunu söyledi.

Seçilme yaşını önce 30’dan 25’e daha sonra ise 18’e indiren, “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır” düsturuyla gençleri el üstünde tutan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde cennet vatanı yönetebilecek kabiliyette gençler yetiştirmenin en büyük amaçları olduğunu kaydeden Tokel, “Masada akıl terini, sahada alın terini akıtmaya gönüllü, devletimize, milletimize katlı sağlamak için elini taşın altına koyacak tüm gençlere kapımız açık. Dünya görüşü ne olursa olsun kırmızı çizgimiz vatan, ezan, bayrak şuuruna sahip genç kardeşlerimizin muhabbetine talibiz” diye konuştu.

Tokel’in yönetiminde Abdullah Karabulut, Adem Furkan Küçükel, Ahmet Emin Karahanoğlu, Ahmet Salih Meydan, Alper Yılmazer, Alperen Yavuz, Batuhan Akıntürk, Berat Yıldırım, Beytullah Duran, Burak Kartal, Cengizhan Çimen, Çağrı Berat Çelik, Ercan Kömürcü, Erkin Tunca Turalı, Esra Demir, Furkan Zengin, Gökhan Zengin, Gülbahar Selvi, Gürcan Çavuşoğlu, Habipcan Şimşek, Halit Bulut, İsmail Hakkı Aktaş, İzzet Uğur, Kaan Onur Can, Kamil İdrisoğlu, Korkmaz Atalay, Mehmethan Ülker, Mithat Çakıcı, Muhammer Andiç, Mustafa Ayvaz, Neşegül Selvi, Ömer Faruk Ceylan, Sedanur Arslanoğlu, Semanur Kara, Serdar Eleman, Yunus Emre Bayrakçı, Yusuf Demet, Yusuf Can Bayık ve Yusuf Can Muslu yer aldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER