AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri parti genel merkezinin talebi doğrultusunda görevlerinden istifa etti.
İstifaların İl Başkanı iken 1 Kasım seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Hakkı Gündüz’ün oluşturduğu kadrolarla bugüne kadar İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Celalettin Köse’nin kendi yönetimini oluşturması için yapıldığı ifade edildi.
Konuyla ilgili soruları cevaplandıran İl Başkanı Celalettin Köse, “Genel Merkez teşkilat başkanlığına istifamızı sunduk. İstifamız kabul edildi. İl yönetim kurulumuz münfesih hale geldi. Yeni yönetimle ilgili tarafımıza yetki verilmek üzere Ankara’ya davet edildik” dedi.
Köse’nin birkaç gün içinde yeni yönetimini belirleyerek Genel Merkeze sunması bekleniyor.
Nas: 'Mazlumun ahı indirir şahı'
#Siyaset / 17 Aralık 2025
Gümüşhane'de %93 Maden Ruhsatı Tartışması: Rakamlar Ne Anlatıyor?
#Siyaset / 15 Aralık 2025
Yorumlar
S
Serdar KÜLEKCİ
9 yıl önce
yeni kurulacak olan yönetimin hayırlı olması dileğıyle, oluşturulacak yönetimin yeni yüzlerden olması daha sağlıklı ve verimli olacağını düşünüyorum. bilakis 40 yaşın altındaki gençlere fırsat verilmelidir. hayırlı olsun..
CEVAPLA
G
Gümüşhaneli
9 yıl önce
Zormu bir ilde temiz onurlu şerefli insanları bir araya getirmek. Syn Celalettin bey seçeceğiniz yönetimde inşAllah adı temiz olmayan kişi bulundurmasiniz. şimdi bahane şu olmasın ya geldi de biz mi almadık. gidip arayip bulacaksın razi edeceksin. yoksa bu işe hiç girme. ama biz inanıyoruz ki AKP sizle birlikte daha da güçlensin. temiz İnsanlar TEMİZ parti oluşturur. kirlileri ayıklama sırası geldi de geçiyor. inşAllah şu çarşı da adama bak uskaatcinin önde gideni ama yönetimde ben oy vermem bu adamın olduğu partiye ifadelerini duymayiz. adam gibi adam gitsin yönetime.
CEVAPLA