AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Taş, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. 

AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu

Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Yönetim Kurulu listemiz Genel Merkezimiz tarafından onaylandı. Yeni ilçe teşkilatımız ilk günkü heyecanla teşkilatımızın en önemli parçası olmaya devam edecek. Güzel hizmetlere vesile olmak için çaba ve gayret gösterecektir. Bunun için de herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inanıyorum.  Yeni dönemle dava arkadaşlarımızdan oluşan yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Önceki dönem ilçe başkanımız Sn. Fatih Gürses’e ve şimdiye kadar görev yapmış ilçe başkanlarımız ile yönetimlerine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Taş'ın 30 kişiden oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Adem Sarı, Ali İhsan Demir, Ayşe Aydın, Bayram Uçan, Celil Bayrak, Emine Sert Çelik, Ersin Demirci, Esra Karahanoğlu, Esra Seda Turhan, Faruk Yapar, Fatma Tanatmış, Hamza Karabulut, Hanefi Okur, Hayati Akbağ, Haydar Akbulut, Hüseyin Yıldız, Kerim Nar, Mehmet Okan Daldaban, Muhammet Alp Kaymak, Musa Er, Musa Alkaç, Okan Taşkın, Okan Boz, Özenç Oroçoğlu, Rüstem Demirağ, Süleyman Demir, Turgay Ergin, Uğur Kartal, Zeki Ünsal.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf Sadık eğitimci Yazar- Gazeteci
yusuf Sadık eğitimci Yazar- Gazeteci - 6 ay Önce

Ak Parti merkez İlçe yönetim kurulunu Başkan Sayın İbrahim Taş kardeşimizin şahsında tebrik ediyor başarılar diliyorum.
Oluşturulan yönetim kurulu köyler arsı dengeyi ve ve seçilenlerin niteliği göz önüne alındığında gerçekten güven verici bir kurul olduğunu söylemede bence sakınca yok. Örneğin Hukukçuı Emine SERTÇELİK. Psikoloğ Hacı Seda Turhan.turgay ergin gibi isimlerin yer aldığı bir kurul için başka ne söylenebilinir ki.
İbrahim Taş ı yarım asır önceden tanırım. Dürüslük merhamet yardım severliğin adresidir sayın taş.
Ben eminimkii tyakım arkadaşları ile bugüne kadar olagelen karanlık köşeleri aydınlatacak ve üstlendiği görevi ileri hedeflere doğru koşar adım yğrütecejk ve halkımızın beklentilerinide mutlaka gerçekleştirecektir.
H,zmet Taş ve ekibinden taktir halkımızdan.
Allah ım başarılı kılsın.

SIRADAKİ HABER