Akşener bugün Gümüşhane'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan adaylarından Meral Akşener, bugün Kelkit ve Gümüşhane’de bir dizi program gerçekleştirecek.

Akşener bugün Gümüşhane'de
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan adaylarından Meral Akşener, bugün Kelkit ve Gümüşhane’de bir dizi program gerçekleştirecek.

MHP Genel Merkezi tarafından kapatılarak görevden alınan teşkilatlara destek ziyaretlerini sürdüren Akşener, yurt gezileri kapsamında Gümüşhane’ye gelecek.

İlk olarak Erzincan’dan Kelkit’e geçecek olan Akşener, burada ilk olarak geçtiğimiz Salı günü son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Üsteğmen Erdem Keskin’in kabri ve ailesini, ardından da Ülkü Ocakları Genel Başkanlarından merhum Ali Metin Tokdemir’in kabrini ziyaret edecek.

Daha sonra Gümüşhane’ye gelecek olan Akşener için merkeze bağlı Pirahmet köyünde karşılama töreni yapıldıktan sonra 16.30'da Atatürk Parkından başlayarak esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

Saat 18.30'da Atatürk Kültür Merkezinde partililerine ve vatandaşlara seslenecek olan Akşener, geceyi de Gümüşhane'de geçirecek. Cumartesi günü erken saatlerde İstanbul Şişli MHP İlçe Başkanlığı görevindeyken 13 Mayıs 1979'da şehit edilen Gümüşhaneli Yusuf Bahri Genç'i Emirler Mezarlığındaki kabrini ziyaret ettikten sonra Bayburt'a hareketle Gümüşhane'den ayrılacak.

Akşener’i heyecanla beklediklerini belirten MHP Gümüşhane eski İl Başkanı Ali Ateş, “İmzalarımızı verip değişim talebimizi ortaya koyduk. Bu süreçte sonuna kadar Meral Hanım’ın yanında olacağız. İnşallah 8 Nisan’da mahkemenin vereceği  kongre kararıyla MHP’de değişimin yolu açılmış olacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER