Ateş: Gümüşhane'de tarih yazacağız!

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tüm il ve ilçelerde Belediye Başkanlıklarına talip olduklarını söyledi.

Ateş: Gümüşhane'de tarih yazacağız!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önderliğinde düzenlenen GİK toplantısında yerel seçimlere tek başlarına gireceklerine dair alınan kararla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Ateş, “İYİ Parti'yi Gümüşhane'de birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Güçlü adaylar belirleyip il ve ilçe teşkilatları olarak seçime iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Ateş, “Genel Başkanımız Meral Akşener'in talimatıyla 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde kendi partimizle ve kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. İYİ Parti olarak hedeflerimiz büyük. Bu zamana kadar genel ve yerel seçimlerde İYİ Parti'nin ittifaklar kattığı oy potansiyeli aşikâr. Bizler de halkın bizden isteklerini hiçbir zaman geri çevirmedik ve çevirmeyeceğiz. Bu yüzden liyakatli, donanımlı, tecrübeli, dinamik, işin ehli olan bütün adaylarımızı il ve ilçe belediye başkan adayı olarak halkımıza tanıtacağız. Bu zamana kadar olduğu gibi halk için çalışacak, 81 il ve ilçelerde olduğu gibi Gümüşhane ve ilçelerinde de halkımızı İYİ Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Az kaldı, birlikte tarih yazacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alim  Dursun
Alim Dursun - 8 ay Önce

İnşAllah diyelim. Allah yar ve yardımcınız olsun. Adayları belirlerken mühendis olması öncelik şart olmalıdır. Şehircilik tecrübesi olan, koltuk eskitmeyen, cesaretli, çalmayan, çırpmayan, belediyenin paralarını ona buna (vakıflara, müteahhitlere,yandaşlara) peşkeş çekmeyen, şeffaf belediyecilik anlayışı ile, gününü ve dönemini kurtarmak için planlar yap mayan, kişilikli insanlardan

SIRADAKİ HABER