Ateş yeniden aday oldu

İYİ Parti Gümüşhane kurucu İl Başkanı Ali Ateş, partisinin 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ateş yeniden aday oldu

İYİ Parti Gümüşhane kurucu İl Başkanı Ali Ateş, partisinin 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gümüşhane Kültür Merkezinde 26 Temmuz Pazar günü yapılacak kongre öncesinde bir açıklama yaparak niçin aday olduğunu anlatan Ateş, “Çok kıymetli dava arkadaşlarım değerli Gümüşhaneliler kurulduğundan beri partimizin il Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bütün zorluklara, engellemelere, önümüze set çekilmesine rağmen partimize Gümüşhane’de iyi bir yere getirdiğime inanıyorum. Kolay olmadı. Her türlü iftiraya, her türlü hakarete, her türlü çamura rağmen yılmadan, yorulmadan, başımızı önümüze eğmeden yolumuza devam ettik. Yeni bir siyasi oluşumun içerisinde olmak, o partiyi 6 ay içerisinde kurup seçimlere hazırlamak ve Gümüşhane genelinde o şartlara rağmen başarılı olmak gerçekten kolay bir iş değildi” dedi.

“Siz yol arkadaşlarımla beraber bu zorlukları aşarak bugünlere geldik” değerlendirmesinde bulunan Ateş, “Şimdi önümüzdeki 26 Temmuz’da yapılacak il başkanlığı kongresine tekrar adayım. Sizlerle yarım kalan ve milletimize sözümüz olan işlerimizi bitirmek için adayım. Partimizi Gümüşhane’den birinci parti yapmak, Türkiye’de iktidar yapmak, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i sizlerle beraber Cumhurbaşkanı yapmak için adayım. Değerli dava arkadaşlarım, çok kıymetli Gümüşhaneli hemşerilerim 26 Temmuz Pazar günü yeni Kültür Merkezi’nde yapılacak kongremize katılmanız bizlere onur verecektir. Bu vesileyle tüm arkadaşlarımı saygı, sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum. Allah çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER