Babacan'ın Gümüşhane programı belli oldu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Gümüşhane programının detayları belli oldu.

Babacan'ın Gümüşhane programı belli oldu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi programa katılmak üzere 20 Temmuz Çarşamba günü Gümüşhane'de olacak. 

Saat 16.00'da Kelkit ilçesine gelecek olan Ali Babacan, ilçe başkanlığı binasının açılışını yaptıktan sonra Gümüşhane'ye hareket edecek, aynı gün saat 18.:00'de Atatürk Caddesi’nde il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdikten sonra esnaf ziyareti yapacak. 

Geceyi Gümüşhane'de geçirecek olan Babacan, 21 Temmuz Perşembe sabahı basınla kahvaltıda bir araya gelecek. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret edecek olan Babacan, Esnaf Odaları Birliği’nde oda başkanları ile bir araya gelecek. 

Son olarak Gümüşhane Barosu’nu ziyaret edecek olan Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzon’daki programına katılmak üzere Gümüşhane'den ayrılacak. 

Babacan'ın programına ilişkin kısa bir değerlendirme yapan DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanı Hamza Çakır, “Bu program DEVA Partisi Gümüşhane teşkilatı olarak bizlerin de ilk deneyimi olacak. Programa dair hazırlıklarımızı yaptık, heyecanla genel başkanımızı bekliyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi Çarşamba günü saat 18.00'da il binamızın açılışına davet ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER