Çakır: Krizi bizden başka çözecek kimse yok

DEVA Partisi Gümüşhane Kurucu İl Başkanı Hamza Çakır, ülke olarak yaşanan ekonomik krizi çözecek tek partinin DEVA Partisi olduğunu öne sürdü.

Çakır: Krizi bizden başka çözecek kimse yok

Yaklaşık bir buçuk ay önce Genel Başkan Ali Babacan tarafından Gümüşhane Kurucu İl Başkanı olarak atandığını hatırlatan Çakır, “Mazbatamızı alır almaz çalışmalarımıza başladık. İl yönetimimiz tamam. Bu hafta içerisinde yönetim kurulumuzu açıklayacağız. Yine ilçelerimizde etkin bir çalışma temposu yürütüyoruz. Şiran ilçemiz için istişarelerimizi başlattık. Kürtün ilçemizden partimize ulaşan talepleri değerlendiriyoruz. Her iki ilçemizde de önümüzdeki hafta içerisinde teşkilatlarımız kurulmuş olacak. İnşallah önümüzdeki ayın sonuna kadar kuruluşu yapılmamış ilçemiz kalmayacak. Gidişat onu gösteriyor" diye konuştu.

“Destek giderek artıyor”

Gümüşhane'de partilerine desteğin girerek arttığını kaydeden Çakır, "Bire bir temaslarımızda karşılaştığımız destek tablosu beklentimizin de üzerinde. Özellikle iş dünyasından yoğun destek görüyoruz. Milletimiz yaşamakta olduğumuz ağır krizi çözüme kavuşturacak, ekonomiyi tekrar ayağa kaldıracak tek adresin DEVA Partisi olduğunu biliyor. 2008-2009’da bütün dünya yanıp yıkılıyordu. Genel başkanımız 6 ayda çözmüştü o krizi. 2001-2002 krizinde enflasyonu iki yılda tek haneye indirmiştir.  Bu konuda mütevazı olmaya gerek yok. Krizleri çözmüş bir tecrübe var ortada. Bu tecrübe ve birikim ülkemizin umudu haline gelmiştir. Partimize olan desteğin temelinde bu vardır" ifadelerine yer verdi. 

DEVA Partisi’nin Gaziantep mitingine de değinen Çakır, "İlk mitingimizi Gaziantep’te yaptık. Katılım muhteşemdi. DEVA damlaları adeta sele dönüştü. Tüm engellemelere rağmen meydan doldu taştı. Oradaki tablo yakın gelecekte DEVA iktidarıyla milletimizin buluşacağının müjdesi mahiyetindeydi. Halkımız akın akın DEVA’ya koşuyor. Bunu takip eden mitinglerde net olarak göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Genel başkan Ali Babacan'ın Gümüşhane’ye gelmesini gönülden arzuladıklarını dile getiren DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Hamza Çakır, "Genel başkanımızın Haziran ayında şehrimize gelmesi yönünde bir planımız var. Buna dair bir ön bilgi verildi ama program kesinlik kazanmadı. İnşallah önümüzdeki ay sayın genel başkanımızı hemşerilerimiz ile buluşturmanın heyecanını yaşarız" diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER