Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8210 %0.19
50,2035 %-0.01
5.949,66 % -0,10
Gümüşhane Haberleri Siyaset Çakır: Seçimin sürprizini biz yapacağız

Çakır: Seçimin sürprizini biz yapacağız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kurucu İl başkanı Hamza Çakır, Gümüşhane'de ciddi bir değişim talebinin ortaya çıktığını belirterek bu talebin ilgi odağında DEVA Partisi'nin olduğunu savundu.

694
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Yaptığı açıklamada "Kazanan Gümüşhane olsun, oylar DEVA olsun" kampanyası kapsamında parti çalışmalarının yoğunlaştığını kaydeden Çakır, "Mavi yeleklerimizle sürekli sahadayız. Köse, Şiran ve Torul ilçelerimizde ve il merkezinde en az 5 bin kişiyle temas kurmuşuz. Dağıttımız broşür sayısından bu rakama ulaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız DEVA Partisi'nin ülkeyi yönetmeye hazır olduğunun farkında. Genel başkanımıza yoğun bir teveccüh var. 'Ali Babacan'ın zamanında ekonomi çok iyiydi' diyorlar. Gümüşhane iktidardan umudunu kesmiş durumda. İktidar ortaklarıyla birlikte büyük bir erime yaşıyor. İktidarın eski gücünün yerinde yeller esiyor" dedi.

Önümüzdeki günlerde Kelkit ve Kürtün’de saha çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Çakır, "Seçime kadar tam gün sahada olacağız. Her kapıyı çalacak, her vatandaşımıza ulaşacağız. Gümüşhane'yi DEVA ile buluşturacak, seçimden büyük bir başarıyla çıkacağız. Oylar DEVA olacak ki, kazanan Gümüşhane olsun" açıklamasında bulundu.

Alandaki faaliyetlerin yoğunlaşmasıyla eş zamanlı olarak üyelik taleplerinin de arttığını ifade eden Çakır, “Teşkilatlanma yönünden bazı eksiklerimiz de vardı. Hızlı bir şekilde bu eksiklerimizi de tamamlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Köse ilçe teşkilatımızı kurarak hizmete açacağız. Bu yöndeki hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Tabandaki karşılığımızı güçlü teşkilat yapısı ile genişletmek zorundayız. Bu yönde de ciddi çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *