Çakır: Seçimin sürprizini biz yapacağız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi kurucu İl başkanı Hamza Çakır, Gümüşhane'de ciddi bir değişim talebinin ortaya çıktığını belirterek bu talebin ilgi odağında DEVA Partisi'nin olduğunu savundu.

Çakır: Seçimin sürprizini biz yapacağız

Yaptığı açıklamada "Kazanan Gümüşhane olsun, oylar DEVA olsun" kampanyası kapsamında parti çalışmalarının yoğunlaştığını kaydeden Çakır, "Mavi yeleklerimizle sürekli sahadayız. Köse, Şiran ve Torul ilçelerimizde ve il merkezinde en az 5 bin kişiyle temas kurmuşuz. Dağıttımız broşür sayısından bu rakama ulaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız DEVA Partisi'nin ülkeyi yönetmeye hazır olduğunun farkında. Genel başkanımıza yoğun bir teveccüh var. 'Ali Babacan'ın zamanında ekonomi çok iyiydi' diyorlar. Gümüşhane iktidardan umudunu kesmiş durumda. İktidar ortaklarıyla birlikte büyük bir erime yaşıyor. İktidarın eski gücünün yerinde yeller esiyor" dedi.

Önümüzdeki günlerde Kelkit ve Kürtün’de saha çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Çakır, "Seçime kadar tam gün sahada olacağız. Her kapıyı çalacak, her vatandaşımıza ulaşacağız. Gümüşhane'yi DEVA ile buluşturacak, seçimden büyük bir başarıyla çıkacağız. Oylar DEVA olacak ki, kazanan Gümüşhane olsun" açıklamasında bulundu.

Alandaki faaliyetlerin yoğunlaşmasıyla eş zamanlı olarak üyelik taleplerinin de arttığını ifade eden Çakır, “Teşkilatlanma yönünden bazı eksiklerimiz de vardı. Hızlı bir şekilde bu eksiklerimizi de tamamlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Köse ilçe teşkilatımızı kurarak hizmete açacağız. Bu yöndeki hazırlıklarımız son aşamaya geldi. Tabandaki karşılığımızı güçlü teşkilat yapısı ile genişletmek zorundayız. Bu yönde de ciddi çalışmalar yürütüyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alp
Alp - 1 yıl Önce

Tabi canım tabi

Halil yllmaz
Halil yllmaz - 1 yıl Önce

Başarllar dilerim tebrikler 29

SIRADAKİ HABER