'Cem Köksal Adı Birilerini Rahatsız Etti'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, il genelinde yüzde 15, kent merkezinde ise yüzde 27 oy oranına ulaştıklarını söyledi.

'Cem Köksal Adı Birilerini Rahatsız Etti'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, il genelinde yüzde 15, kent merkezinde ise yüzde 27 oy oranına ulaştıklarını söyledi.

Özdamar, yaptığı açıklamada Yönetim Kurulu olarak göreve gelişlerinin 15’nci ayında hem parti, hem de bağımsız araştırma kuruluşları tarafından yapılan araştırmalarda, oylarının il genelinde yüzde 15’e il merkezinde ise % 27’lere tırmandığını söyledi.

Ortaya çıkan bu gerçeğin birilerini oldukça rahatsız ettiğini kaydeden Özdamar, bu gerçeğin birilerini rahatsız ettiğini, çeşitli dedikodular üretildiğini belirterek, tüm bu yaşananlara ateş püskürdü.

KUTSAL İTTİFAK BENZETMESİ!

Açıklamasında ‘Bütün teşkilatımızla kutsal ittifakın tüm engellemelerine rağmen mücadele ediyoruz’ vurgusu yapan Özdamar, son zamanlarda bu yükselişin önünü kesmek ve önceki dönemlerde olduğu gibi seçmenlerini birilerine yamatma gayretinde olanların ahlaksız söylemlerine de şahit olduklarını öne sürdü.

“BİZİM DÖNEKLERLE İŞİMİZ OLMAZ”

Özdamar, şunları söyledi: “Neymiş, seçime doğru birilerini destekleyecekmişiz, bunu yazanlar düpedüz kendi kişiliksizliklerini ortaya koymakta ve temsil ettikleri misyonun iflas etmesinin önüne geçmek için dürüst olmayan beyanlarla seçmenimize kendilerine göre yol tarif etmektedirler. Biz önceki beyanlarımızda da defalarca beyan ettik ve yine de aynı beyanı tekrarlıyorum. Bizim “DÖNEKLER”le asla işimiz yoktur ve olmayacaktır. İl Merkezindeki %  300 lük artışa bu tarif ettiğimiz kitle dahil değildir. Bir siyasi yapının bayraktarlığını yapanlar önce kendi yakınlarının, o savunduğu fikirlerin arkasında durup durmadıklarına iyi bakmalıdır.”

BASINA “İKTİDAR BORAZANLIĞI” ELEŞTİRİSİ

Parti olarak, kiminle ve kimlere karşı mücadele ettiklerinin farkında olduklarını, bon bir ayda üç ayrı haberi servis etmelerine rağmen bazı basın organları tarafından yayınlanmamasını da eleştiren Özdamar, “Bazıları AK Parti iktidarına bazıları ise MHP’ye yakın bu organların, iktidar erklerinin borazanlığını yaptığını da yakinen bilmekteyiz. Olsun yazmasın, görmesin ve yayınlamasınlar. Dini ve Milliyetçiliği kullananların yaptığı kepazeliklerin eleştirildiği bu yazılar arşivimizde bekletilmekte olup, zamanı geldiğinde bunları herkesin önüne getireceğimizin bilinmesini de hatırlatıyoruz.” dedi.

CEM KÖKSAL ADI BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

Özellikle kamu olanakları ile hareket eden ve kamuda beslenenlerin günü geldiğinde yüzlerini görmenin en büyük dileği olduğunu belirten Özdamar, “Ancak yüzsüzlüğün sınırı olmadığını da iyi biliyorum. Belki o zaman bu zevatlar benden çok sosyal demokrat geçinip, benim koltuğuma da talip olabilirler. Kimse bu yapılanları ve bize reva görülenleri unutacağımızı sanmasın. Özellikle Ocak, Şubat ve Mart aylarında propagandanın nasıl yapılacağını birilerine göstereceğiz. Özellikle Cem Köksal adı basınıyla ve iktidar edenleriyle birilerini çok rahatsız etmiş olup, başına geleceklerin farkına varmış durumdadırlar. Ben şunu çok iyi biliyorum, mevcutların içerisinde kimse adayımız kadar sevilir ve temiz durumda değildir. Temsil ve dürüstlük açısından kimse adayımıza tek laf edemez. Adayımızın geçmişinde, kısa zamanda zengin olmuş etiketi bulunmamakta olup, hiçbir garibanın elinden işini de almamıştır. Özellikle bazı şirketlerin iktidar erkleri ve onlara yakın olanlarla ilişkilerini de çok iyi not etmiş durumdayız. Kendilerine yakın olmayan iş adamlarımızın ne sıkıntılar çektiklerini de dikkatlice gözlemlemekteyiz. Sahi Gümüşhane’de haramı helali ve yapılan bütün pislikleri yazacak babayiğitlerin kalemlerimi kırıldı da bunlar kamuoyuna yansıtılmıyor.  Kamu kaynaklarının hep belirli kişilere yönlendirilmesini ve şirketlerin bazı ticarethanelerde açık hesaplarını görmeyenleri de kınıyoruz.” diye konuştu.

“CHP’NİN YÜKSELİŞİNİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLAR AHLAKLI OLSUNLAR”

Açıklamasının son bölümünde temsil ettiği sosyal demokrat ideoloji gereği ve terbiye sınırlarını aşmadan CHP seçmenine yaftalanmak istenen söylemleri “adice” olarak nitelendirerek kınayan Özdamar, CHP’nin yükselişini engellemeye çalışanları da ahlaklı olmaya davet etti.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER