CHP, Ağaç'a Çattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Demokratikleşme Paketi ile ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen Başkanı Veli Ağaç’ı eleştirdi.

CHP, Ağaç'a Çattı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Demokratikleşme Paketi ile ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen Başkanı Veli Ağaç’ı eleştirdi.

Ağaç’ın açıklamasının ‘dehşet verici’ olduğunu ifade eden Özdamar, yaptığı açıklamada Memur-Sen Başkanı Veli Ağaç’ın, kendisinin ve mevcudu olduğu camianın Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarında olduğunu unuttuğunu öne sürerek, “Kendisine soruyorum, Türk olmaktan çok mu rahatsızsın? Bu Türk düşmanlığı nereden geliyor?  “TÜRKÜM”  ifadesinden neden bu kadar rahatsızsınız?” dedi.

Madenlerde sendikasız çalıştırılan 3 bin kişi ile kamu kurumlarındaki taşeron işçilerin sendikasız çalıştırılıp, ezilip, horlanmalarına sessiz kalınmasını eleştiren Özdamar, “Senin görevin siyasal demeç vermek midir? Gümüşhaneli ve ezilenler seni hiç ilgilendirmiyor mu? Sendemi siyasi ikbal peşindesin. Bunları lütfen açıkla.” ifadelerine yer verdi.

AHMET ZİYAÜDDİN GÜMÜŞHANEVİ’Yİ Mİ KAST ETTİ?

Son zamanlarda Türkiye geneli ve Gümüşhane’de dervişler ve şeyhler için akla alınmayacak şekilde methiyeler dizildiğini ancak konu ulusal bayramlar ve ulusal etkinlikler olunca kimsenin sesi çıkmadığını ifade eden Özdamar, “Herkes tek ağızdan Cumhuriyetimizi sorgulama yönünde pozisyon almaktadır. Onlar hayal görsünler, Cumhuriyet onların zannettiği kadar köksüz ve sahipsiz değildir. Dinden, imandan demokrasiden bahsedenler, sermayenin tek elde toplanmasından rahatsız olmuyorlar mı? Vicdana ve hiçbir inanışa sığmayan ve temeli haram üzerine kurulu bu olgulara seslerinin çıkmaması da oldukça manidardır. Allahın kul hakkını affetmediği gerçeğini hiç kimse unutmasın. İnanmıyor ve haram yemeye devam ediyorlarsa Müslümanım demesinler ve kendi düşüncelerine göre başka bir din arasınlar.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2013, 20:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER